PO IZBORU PEOPLEA

ONA JE NAJLJEPŠA ŽENA NA SVIJETU 'Majka mi je uvijek govorila da sam lijepa, a ja sam joj naposljetku i povjerovala'

Actress Lupita Nyong'o celebrates winning Best Performance by an Actress in a Supporting Role award for '12 Years a Slave' in the press room during the 86th Academy Awards on March 2nd, 2014 in Hollywood, California. AFP PHOTO / Joe KLAMAR
 JOE KLAMAR/AFP

Američki časopis People objavio je listu 50 najljepših žena svijeta za 2014. godinu. Na prvom mjestu našla se lijepa Lupita Nyong'o, ovogodišnja dobitnica Oscara za ulogu u filmu '12 Years A Slave'.

'Jako sam uzbuđena zbog ovoga, to mi je jako, jako veliki kompliment', rekla je Lupita za People.

Rođena u Meksiku, a odrasla u Keniji, Lupita je tijekom svog odrastanja imala sasvim drugačiju percepciju ljepote od onoga što je ona bila.

'Svjetla put te duga i ravna kosa bili su simboli ljepote. Ipak, u jednom trenutku sam podsvjesno počela cijeniti ono što imam. Majka mi je uvijek govorila da sam lijepa, a ja sam joj naposljetku i povjerovala', komentirala je 31-godišnja ljepotica.

Zanimljivo je i da je Lupita tijekom svog tinejdžerstva kosu obojala u sve boje osim plave, a s frizurama je otišla tako daleko da se jednom čak obrijala na ćelavo.

'Bilo je jako čudno i bilo mi je jako hladno! Izgledalo je strašno, ali ja volim samu sebe izazivati', rekla je Lupita kroz smijeh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 17:17