U NOVOM IZDANJU

Odlučila pokazati svoju seksi stranu: Natalie Portman polugola na reklami za Diorov ruž

Natalie Portman nikada nije bila od onih glumica koje se skidaju ili pretjerano naglašavaju svoje atribute.

U posljednje vrijeme moglo je se vidjeti isključivo u trapericama i casual izdanju kako nosi svog sinčića Alepha. No 31-godišnja oskarovka sada je odlučila kako je vrijeme da pokaže svoju seksi stranu. Skinula se u toples i snimila reklamu za Christian Dior.

Što se na fotki ne vidi

Glumica iz filma “Crni labud”, koji joj je donio Oscara, pojavila se u tiskanom oglasu kojim se lansira novi ruž Dior Nude. U njemu leži na sofi i zavodnički gleda u kameru dok joj se tamna kosa prelijeva preko golih leđa.

Nosi prirodni make up - uključujući i ruž u boji 169 Grege, a donji dio tijela joj se ne vidi. Ono što se ne vidi na fotografiji je, međutim, prekriveno. Nije ipak sasvim gola, već nosi svijetloroza traperice.

- Izabrala sam tu nijansu jer bih je nosila i privatno u svakoj prilici - izjavila je glumica.

Ona se početkom kolovoza udala za 35-godišnjeg francuskog baletana i koreografa Benjamina Millepieda. Par se upoznao na snimanju “Crnog labuda”, a nekoliko mjeseci poslije Natalie je ostala trudna i rodila sina Alepha koji sada ima 13 mjeseci. Svoje su bačne zavjete izrekli u Kaliforniji, gdje su se vjenčali prema židovskoj tradiciji.

Ovo nije prvi put da je Natali skinula gornji dio za Dior. Napravila je to još u siječnju 2011. kad se pojavila u reklami za parfem Miss Dior Cherie.

Reklamirala i parfem

Tada je još glavni dizajner bio John Galliano. No nakon što je snimljen kako vrijeđa dvije Židovke, dobio je otkaz i glumica ga se javno odrekla.

- Kao osoba koja je ponosna što je Židovka, nakon što sam vidjela ovu snimku, ne želim na bilo koji način surađivati s Gallianom - rekla je Natalie koja je upravo snimila reklamu za parfem. Samo nekoliko sati nakon toga ekscentrični je modni genjalac dobio otkaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:58