ATRAKTIVNE FOTKE

NOVO SEKSI IZDANJE Izazovna Jelena Rozga fotografijama uputila poziv koji se ne odbija

Ovogodišnje izdanje Rujanfesta održat će se od 12. do 21. rujna, a kao i 2013. na zapadnom ulazu u grad Zagreb, ispred popularnog trgovačkog centra Westgate najveće glazbene zvijezde hrvatske i regije vidjet će više od 300.000 posjetitelja. S Jelenom Rozgom i Željkom Samardžićem, 12. rujna 2014. otvorit će se još jedno izdanje Rujanfesta, festivala domaće glazbe i hrvatske gastronomije.

Bit će to početak velike manifestacije koja će od 12. do 21. rujna 2014. ispred trgovačkog centra Westgate ugostiti više od 300.000 gostiju i zaljubljenika u zabavnu glazbu. Rujanfest će kao i proteklih šest godina okupiti renomirana glazbena imena iz Hrvatske i regije i ponovo svim svojim posjetiteljima i gostima priuštiti 10 dana zabave, odličnih koncerata i glazbenih hitova.

Ove godine organizatori Rujanfesta odlučili su na koncertnu pozornicu dovesti Jelenu Rozgu i Željka Samardžića, a svoj dolazak potvrdili su i Severina, Crvena jabuka, Saša Matić, Jole, Bajaga i instruktori, Plavi orkestar Miroslav Ilić, Magazin, Jole, Željko Bebek, Vuco, Mejaši, Ivan Zak i Begini.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta sigurno će razveseliti građane u ove kišne dane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 01:55