BORBA ZA DIJETE

NOVO NATEZANJE MILANA I SEVERINE On želi izvansudsku nagodbu, ona ne pristaje

Milan je prošli vikend navodno molio da mu Severina zbog bolesti omogući da vidi sina u četvrtak i petak, što je ona bez obrazloženja odbila
Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic. Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX

Kako već dva vikenda nije bio u mogućnosti otići u Zagreb i vidjeti sina kojeg je dobio iz veze sa Severinom Vučković, Milan Popović pokušava se s njom dogovoriti oko skrbništva izvan suda, piše Blic.

- Točno je da Milan pokušava postići s njom dogovor, ali zasad bez uspjeha, kazala je njegova glasnogovornica Tanja Vojtehovski.

Milan je prošli vikend navodno molio da mu Severina zbog bolesti omogući da vidi sina u četvrtak i petak, što je ona bez obrazloženja odbila. S druge strane, ona je dva puta tražila da Milan ne dođe vikendom nego neka druga dva dana kad njoj odgovara, što je on prihvatio, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 06:40