KĆI BIVŠEG PREMIJERA

NOVI ŽIVOT PETRE SANADER 'Nije mi se sviđalo samo obilaziti audicije i čekati posao, sad pišem scenarije'

 YouTube/CROPIX

Starija kći nekadašnjeg hrvatskog premijera i predsjednika HDZ-a Ive Sanadera okrenula je novu stranicu u svojoj karijeri koju nastoji graditi u Sjedinjenim Američkim Državama. Petra Sanader (28) na svojoj je službenoj web stranici objavila da se kani baviti pisanjem scenarija.

'Prošlog sam ljeta dobila poriv istraživati nove stvari uz glumu i manekenstvo. Da budem iskrena, nije mi se sviđao položaj u kojem sam samo obilazila audicije, povezivala se s ljudima i čekala posao (usput rečeno, sve je to divno i potrebno). Nešto me je nagnalo da budem proaktivnija i produktivnija sa svojom energijom, vremenom i inspiracijom', pohvalila se Petra svojim obožavateljima na službenoj web stranici.

'Počela sam učiti kako pisati scenarije. Radim to intenzivno. Idem na predavanja, čitam radove drugih ljudi i scve knjige o ovoj tematici koje mi padnu pod ruku, povezujem se s drugim piscima, stvaram zajednicu i polako postajem svjesna da sam se u pisanje scenarija u potpunosti zaljubila. To je savršena kombinacija umjetnosti i zanata, platforma za istraživanje, zacjelivanje i povezivanje', napisala je još Petra, koja se svojim vatrenim fanovima obraća na engleskom jeziku.

'Danas sam jako ponosna što mogu reći da, nakon triju nacrta i nebrojenih ponovnih pokušaja, moj prvi scenarij pod naslovom Catch the Flying Feather (Uhvatiti leteće pero) cirkulira po natječajima i jako dobro stoji!!! Imala sam sreće što sam studirala s Jacobom Kruegerom, nagrađivanim scenaristom i učiteljem čije su iskustvo i mudrost bili jako važni u svemu', napisala je velikim slovima Petra, poznata i po umjetničkom imenu Petra Sandovar.

Svoje je obraćanje obožavateljima zaključila: 'Ne mogu dočekati što budućnost nosi. Volim vas sve.'

Petra Sanader je u Ameriku odselila još 2008. godine. Nastojala se baviti glumom, ali nije ostvarila značajniju karijeru pa se okrenula modelingu. Na svojoj se web stranici u rubrici 'biografija' pohvalila svojom obrazovanošću pa tako tvrdi da govori četiri jezika, ali i da se bavi mačevanjem, plesom te da uspješno pogađa koji ste znak u horoskopu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 09:08