LJETOVANJE

NOGOMETAŠ I ATRAKTIVNA SUPRUGA NA HVARU Liverpoolov stoper na svojoj luksuznoj jahti proslavio tri godine braka

 Instagram

Liverpoolov branič Slovak Martin Škrtel u nedjelju navečer slavio je sa svojom reprezentacijom pobjedu nad Makedonijom za kvalifikacije za Euro 2016., a već sljedećeg jutra na njegovu se Instagram profilu pojavila fotografija s ljetovanja u Hrvatskoj.

U potpuno opuštenom izdanju, vidno raspoložen i u zagrljaju atraktivne supruge Barbare Lovasove, Škrtel je pozirao na privatnoj jahti i pohvalio se kako uživa u odmoru u Hrvatskoj.

Osvježenje uz pivo

Jučer popodne uplovio je u hvarsku luku, a njegova je Barbara zablistala u plavom bikiniju i velikim buketom crvenih ruža u rukama. Cvijeće joj je, naime, poklonio njezin suprug Martin kako bi joj čestitao treću godišnjicu braka. Koja će mjesta dalje obići ne zna se, ali sigurno je da će se neko vrijeme zadržati na hrvatskoj obali kako bi iskoristili zasluženi odmor nakon iscrpljujuće sezone.

Svakako je jasno i da on i njegova supruga Barbara nisu sami na jahti, već da su s njima i prijatelji te da ih čeka odličan provod. Ispod fotografije na Instagramu Škrtel je napisao: “HOLIDAY# croatia#yacht#friends #topbrate #kornel musi trenovat sorry @baraskrtel”.

Pobjedu nad Makedonijom Škrtel je u Barbarinu društvu začinio i pokojom bocom piva, bar ako je suditi po objavljenoj fotografiji.

Sa sinom u Nici

Gdje je u trenucima odmora njihov sinčić nije poznato, ali mališan je s roditeljima u ožujku uživao u francuskoj Nici, odnosno krstario Azurnom obalom dok mu je tata bio oslobođen klupskih obveza zbog ozljeda pa se oporavljao. Budući da je njegov klupski kolega i jako dobar prijatelj Dejan Lovren, nije ni čudo da se Martin Škrtel odlučio na ljetovanje u Hrvatskoj jer na Jadranu je u društvu svoje obitelji i Lovren.

Inače, svoje brojne tetovaže Škrtel je lani pokazivao na plažama Miamija, ali svakako je više pažnje svjetskih medija svojim atraktivnim izgledom privukla njegova supruga Barbara. Par se vjenčao prije tri godine, a svaki slobodni trenutak provode obilazeći neke od najljepših svjetskih turističkih destinacija, stoga ne čudi da se na njihovoj ruti našla i Hrvatska.

Poruka Julija Cezara

Martin Škrtel poznat je po svojim tetovažama, a između ostalih, na svom je tijelu dao ispisati krsno ime svoje supruge, te latinsku frazu, odnosno poruku Julija Cezara rimskom Senatu: “Veni, vidi, vici” (dođoh, vidjeh, pobijedih).

Među svojim suigračima je prilično omiljen, stoga ne bi čudilo da se na privatnoj jahti uz Škrtela i njegovu suprugu te njihovo društvo nalaze i neki drugi slavni svjetski nogometaši. Pitanje je samo gdje će pristati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 00:35