PONOSNA PJEVAČICA

Nina poželjela Rozgi svako dobro, ali: Poziv na Eurosong se ne odbija

ZAGREB - Ne znam što se događalo, samo znam da je velika čast predstavljati svoju zemlju, rekla je zagrebačka pjevačica Nina Badrić, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu, odgovorivši tako splitskoj kolegici koja tvrdi da ona taj poziv odbila.

- Imam neki dobar osjećaj i mislim da imam dobru pjesmu, koja nije uobičajena i kakvu do sad nismo slali na Eurosong. Vrijedi probati, a mislim ako neću sad, kad ću, izjavila je Nina u radijskom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

Otkrila je da bila jako iznenađena pozivom urednice zabavnog programa HRT-a, Elizabeth Homsi.

- Zadnjih nekoliko godina nije me to zanimalo, nisam sebe vidjela na Eurosongu, ali našla sam se s Elizabeth na kavi i rekla sam zašto ne, ispričala je Nina.

Spomenula je da nije planirala puno raditi tijekom siječnja, no kada je vidjela tko će sve biti u Azerbajdžanu iz regionalnih zemalja, brzo je promijenila odluku. Radi se o Kaliopi iz Makedonije, Željku Joksimoviću iz Srbije, Mayi Sar iz Bosne i Hercegovine i Rambo Amadeusu iz Crne Gore.

- Možda je i to bio jedan od razloga moje odluke, jer kud ćeš bolje ekipe. Smijat ćemo se, zezat ćemo se i uživat ćemo, ispričala je.

Također pjevačica je komentirala što misli o izjavi Jelene Rozge da je ona njena zamjena.

- Jeleni želim svako dobro u životu i u karijeri. Ne znam što se događalo, samo znam da je velika čast biti pozvan i predstavljati svoju zemlju glazbom na najljepši mogući način. To je poziv koji se ne odbija, rekla je Nina.

Svoju pjesmu, koju potpisuje i autorski, predstaviti će na Dori koja će se održati krajem veljače, najvjerojatnije u Opatiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 16:46