KRAJ BRAKA

Nina Badrić: Rastajemo se zbog nepomirljivih razlika

U priopćenju kojim je potvrdila kako rastaje od poduzetnika Bernarda Krasnića, pjevačica ističe kako su se razišli sporazumno i da za krah njihovog braka nije kriva treća osoba
 Sandra Šimunović/CROPIX

ZAGREB - Poput groma iz vedra neba odjeknula je vijest da se rastaju Nina Badrić i Bernard Krasnić. Da ovaj put nije riječ o medijskim naklapanjima potvrdila nam je sama pjevačica:

- Potvrđujem da se Bernard i ja rastajemo nakon devet zajedničkih godina. Smogli smo snage i sami sebi priznali da su naše razlike nepomirljive, a da je naše nerazumijevanje postalo svakodnevnica, a ne više iznimka - kazala je Nina u svom priopćenju.

- Za kraj našeg braka nisu krive treće osobe. Nije bilo teških riječi, niti svađa. Mi smo samo dvoje ljudi koju su se emotivno udaljili. Žao mi je što je našem braku došao kraj, jer smo oboje čvrsto vjerovali u njega. Kraj svog braka smatram i svojim porazom. Teško proživljavam sve ovo. No, i porazi su sastavni dio života. Naš razvod je sporazuman, a u ovom trenutku tješi me činjenica da smo učinili sve što smo mogli i znali da spasimo svoj brak, kao i to da ćemo oboje pamtiti samo dobre i lijepe trenutke. Ovo je sve što imam za kazati i što ću ikad reći na ovu temu - kazala je Nina, stavljajući točku na kraj jedne lijepe ljubavne priče.

Ona i njen uskoro bivši suprug Bernard Krasnić zvani Beba upoznali su se prije devet godina u Zagrebu, a pjevačica se za svog pet i pol godina mlađeg odabranika prije tri godine udala u crkvi u zagrebačkim Remetama.

Presretni par nekoliko dana kasnije za sve svoje prijatelje napravio je veliki tulum na jednom istarskom imanju. Sve je izgledalo kao u bajci, a Nina i Bernard naoko su ostavljali dojam skladnog sretnog mladog para.

Premda se proteklih tjedana po estradnim kuloarima pričalo o tome kako se njih dvoje rastaju, malo tko je u to i povjerovao. Govorkalo se čak i da se Bernard iselio iz njihovog zajedničkog doma u Zagrebu, te da su ga viđali u društvu drugih žena…

Nina je sve te glasine do jučer odbacivala, pa je i zbog toga njezina rastava začudila i njihove najbliže prijatelje koji nam kažu da je glavni razlog tome upravo sukob karaktera, kako je pjevačica i kazala u svojoj izjavi.

- Od samog početka čudilo smo se što su njih dvoje zajedničko pronašli. Oboje su ok ljudi, ali jako, jako različiti. U njihovoj priči bilo je mnogo ljubavi, ali i premalo razumijevanja, koje je neophodno svima, a naročito onima koji poput Nine rade posao koji iziskuje mnogo napora, mnogo izostanaka iz kuće i nema radnog vremena - kažu Ninini prijatelji, koji ne dvoje da je ona napravila sve što je bilo u njenoj moći da sačuva brak, te da je odustala tek kada se i sama uvjerila da tu više nema pomoći.

Nina, koja po vlastitom priznanju, sada proživljava jedan od najtežih životnih perioda, angažirana je u spektaklu Supertalent Nove TV, gdje kao članica žirija ocjenjuje talente. Kada je prije desetak dana talentiranim pjevačima kazala: 'Ako se, ne daj Bože, ikad više budem ponovo udavala, pozvat ću vas da mi pjevate na svadbi', mnogima je to zazvučalo poput vica. Sada bi se to, međutim, jednog dalekog dana, moglo i obistiniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:24