'JA IMAM SVOJ ŽIVOT'

'NE ODREĐUJEM JA SEVERINI KADA ĆE ZATRUDNJETI' Svekar pjevačice oštro je demantirao napise da kontrolira brak sina Igora i Severine

 Instagram

Kada se u zadnje vrijeme spominje ime Dragana Kojića Kebe, manje je riječ o njegovoj glazbenoj karijeri, a više ga se veže uz Severinu čiji je svekar.

Keba je zato za bosanski Hayat demantirao napise u medijima po kojima se on miješa u brak svog sina i snahe. Smiješno mu je kad piše da on kontrolira brak Severine i svog sina Igora, baš kao i da se obogatio poslije njihove svadbe.





A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Mar 28, 2016 at 4:19am PDT





Zasmetalo mu je i kad je nedavno objavljeno da Severinu i sina prati u stopu te da neda da im se itko približi, a još su mu apsurdnije priče kako ih nagovara da se potrude i što prije dobiju dijete.

- Ma kakve su to gluposti? Oni imaju svoj život, ja svoj. Ni najmanje se ne miješam u njihove odluke. Odakle nekoj budali pravo da napiše kako sam ljut jer Severina još nije zarudnjela? A s druge strane, nisam ja poznat po tome što sam njezin svekar i ne razumijem zašto me se pokušava predstaviti na taj način - zaključio je Keba za Hayat.

Keba je uskrsne blagdane proveo sa suprugom u Splitu gdje je cijelu njihovu obitelj ugostila Severinina majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 12:14