SVE ZBOG HLAČA

NASTAVLJA SE MAKLJAŽA HOUDEKA I STILISTICE 'Imamo prijavu o pokušaju fizičkog nasrtaja'

Zagreb, 131014.Prisavlje.HRT.Predstavljanje showa The Voice u kojem ce sudjelovati kao mentori: Indira Vladic Colonia, Ivan Decak, Jacques Houdek, Tony Cetinski.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Nakon trzavica između Jacquesa Houdeka i kostimografkinje HRT-a, Nataše Svekler do kojih je došlo oko izbora hlača slavnog pjevača, situacija je postala još gora.

Prema priopćenju za medije glasnogovornika showa 'The voice', Aleksandra Kostadinova, čini se kako je došlo i do pritužbi zbog pokušaja fizičkog obračuna između kostimografkinje i pjevača jer je produkcija dobila prijavu o pokušaju fizičkog nasrtanja.

'Produkcija HRT-a je već prošle subote izvijestila da će zatražiti očitovanja o navedenom događaju. Pristigla je prijava o pokušaju fizičkog nasrtaja te očitovanja koja tu prijavu negiraju. Stoga će Produkcija HRT-a o daljnjem postupanju zatražiti mišljenje Pravne službe HRT-a. O tomu mišljenju ćemo vas pravodobno izvijestiti, a do tada nećemo dodatno komentirati navedeni događaj', stoji u priopćenju Kostadinova.

Valja istaknuti kako je kratko prije toga, zbog napisa u medijima da je došlo do pokušaja fizičkog obračuna, Kastandinov demantirao te navode te tvrdio kako su se kostimografkinja i pjevač sukobili isključivo verbalno.

'Osobe koje su nazočile kreativnom razmimoilaženju oko ideja odijevanja za show, koje su žustro, energično i svaki sa svojim uvjerenjem razmjenjivali mentor showa Jacques Houdek i kostimografkinja HRT-a Nataša Svekler, kažu da osim verbalne komunikacije nije bilo ničeg drugog - nikakvog fizičkog obračuna', tvrdio je Kostadinov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 12:39