POZIRAJU BEZ ODJEĆE

NASLOVNICE KOJE SU PODIGLE NAJVIŠE PRAŠINE Ovim slavnim ženama golotinja ne predstavlja nikakav problem

Iako su golišave naslovnice časopisa danas već sasvim uobičajene, kad su se počele objavljivati, izazivale su poprilično šokantne reakcije.

Demi Moore bila je među prvim slavnim ženama koja je odlučila skinuti sve sa sebe, i to za vrijeme trudnoće, kako bi pozirala slavnoj fotografkinji Annie Leibovitz. Provokativna fotografija krasila je naslovnicu časopisa 'Vanity Fair' 1991. godine. Iako se na taj način htjelo pokazati kako je žensko tijelo lijepo i u trudnoći, reakcije na ovu naslovnicu bile su uglavnom negativne.

Među novijim naslovnicama koje su izazvale veliko zanimanje javnosti je i ona gole Mirande Kerr koja je glavno lice siječanjskog broja australske verzije 'Harper's Bazaara'. Manekenka je za ovu priliku nosila samo ciepele s visokom petom.









Prošle godine u prosincu internet je 'rušila' Kim Kardashian. Reality zvijezda za naslovnicu časopisa 'Paper' pokazala je stražnjicu. No za nju to možda i nije bilo toliko neobično jer je ona već odavno sklona snimanju golišavih editorijala. Iako se Kim nadala pozitivnom odjeku, nakon objave spomenute naslovnice časopisa dočekalo ju je uglavnom izrugivanje.

Kate Moss skinula se za treće izdanje časopisa 'Love'. Iako je grudi i intimne dijelove tijela prekrila trakama, i ova naslovnica bila je predmet rasprava.









Lady GaGa također je prigrlila trend golišavog poziranja za naslovnice časopisa. Ona je gotovo sve pokazala za časopis Rolling Stone još 2009. godine. Skinula je sve sa sebe, a intimne dijelove prekrivali su samo mjehurići od sapunice.









Pokleknula je i Serena Williams. Bez odjeće je stala pred objektiv za časopis 'ESPN'. Naslovnica časopisa bila je zapravo najava njezine knjige koja je izašla ubrzo nakon toga. U knjizi se govori o tome kako joj je odrastanje bilo teško jer se oduvijek borila s predrasudama o ženskoj ljepoti i kilogramima, a ovako je htjela dati do znanja da je to prerasla te da je s godinama postala sigurna u sebe.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:46