LIČI SCHWARZENEGGERU

NAKON TOMA CRUISEA, IZOBLIČIO SE I JOHN TRAVOLTA Ovakvog ga pamtimo, a sad ga vrijeđaju: 'Izgleda kao voštana figura koja se topi'

 Reuters

Sedamdesetih godina slamao je srca žena diljem svijeta svojom pojavom u 'Briljantinu' i 'Gorznici subotnje večeri', no oni koji na BBC-ju prate seriju 'The People Vs OJ Simpson' primjetili su da primjetili su da ni JOhn Travolta nije odolio tretmanima pomlađivanja.

Travolta u seriji ovako izgleda:

Screenshot

Glumac koji je prije par dana proslavio 62. rođendan, ne izgleda uopće u skladu sa svojim godinama.

Nosi periku, čini se da se odlučio na trajni make up obrva koje su mu punije nego ranije, koža mu je tamnija pa se pretpostavlja da je određeno vrijeme proveo i u solariju, a lice mu zategnuto i napuhnuto.

Zbog zategnutog lica glumca vrijeđaju na društvenim mrežama

Screenshot

- Izgleda kao voštana figura koju je netko ostavio blizu radijatora - jedan je u nizu komentara na društvenim mrežama, dok su neki primjetili da sve više nalikuje kolegi i glumcu Arnoldu Schwarzeneggeru.

U spomenutoj seriji Travolta glumi odvjetnika Roberta Shapira koji je 1994. godine zastupao OJ Simpsona u slučaju ubojstva Nicole Simpson Brown i Rona Goldmana.

Ovako je Travolta donedavno izgledao:

Reuters

Shapiro, koji ima 73 godine, i dalje je jedan od najpoznatijih odvjetnika u u Hollywoodu koji zastupa brojna poznata imena kao što su obitelj Kardashian i glumica Eva Longoria.

U deset mini epizoda serije prikazani su detali, kako ga se nazivalo, suđenje stoljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:49