NOVA TURNEJA POP DIVE

Nakon 22 godine Paul Gaultier opet utegnuo Madonnu u uski korzet

Nakon pune 22 godine, Madonna je svojim obožavateljima, ali i modnim znalcima diljem svijeta priredila pravu poslasticu koja već danima ne silazi s naslovnih stranica.

Nastupajući u Tel Avivu 31. svibnja na početku svoje nove, MDNA turneje, Madonna se na sceni ponovno pojavila, dok pjeva pjesmu Vogue, u replici čuvenog korzeta Jeana Paula Gaultiera koji je postao svjetska senzacija sada već davne 1990. godine. Taj seksi odjevni detalj pop kraljica je toliko dobro ‘isfurala’ da su se odmah počele raditi lutke, ali i bočice Gaultierovog parfema s njezinim likom.

Besmrtna zvijezda, kako je danas tituliraju mediji, ponovno odjenuvši taj korzet koji je obilježio njezinu karijeru vješto se zaigrala i sa svojim tijelom, kombinirajući svoju razvijenu muskulaturu i provokativnu ženstvenost. A francuski dizajner upravo je tako opisao njihovu novu suradnju.

Visoka moda

- Izazov je ponovno stvarati sliku Madonne u 2012. godini. Zato sam se bacio i na kreiranje kostima svih 22 njezinih plesača koji zajedno ne predstavljaju samo glazbu, nego i modnu priču, društveni ugled i svjetski pojam za uspješan ‘brand’, kazao je 59-godišnji francuski dizajner visoke mode.

Osim Jean Paul Gaultiera, 53-godišnja kraljica popa u svoje je kofere za napornu turneju stavila još pokoji vrijedan, dizajnerski komad. Između ostalog, obožavatelji će je imati priliku vidjeti u Jeremy Scott, Dolce & Gabbana, Alexander Wang i J Brand moćnim komadima.

Pun kofer

Glavna Madonnina stilistica na MDNA turneji je Arianne Phillips koja potpisuje i ovaj crveno-bijeli mažoretkinja kostimić koji Madonna nosi kada pjeva ‘Girl Gone Wild’. U Madonninom koferu još se našlo mjesta i za seksi donje rublje s potpisom Agent Provocateur. Naravno, ni cipele nisu zanemarene.

Madonnina kolekcija cipela ‘Truth or Dare’, Prada i Miu Miu su glavne Madonnine uzdanice na uzavrelom, plesnom podiju pozornice MDNA turneje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 16:27