KRAJ JEDNE LJUBAVI

Najseksi par svijeta više nije zajedno: Scarlett Johansson se nakon dvije godine razvodi od Ryana Reynoldsa

Kao glavni razlog razvoda poznanici ističu stalnu i dugu razdvojenost para zbog potreba snimanja

Slavna holivudska glumica Scarlett Johansson nakon dvije godine braka rastaje se od svog supruga, također glumca, Ryana Reynoldsa . Prema pisanju U.S. reports, upravo je 26-godišnja glumica inicirala razvod.

Glasnogovornik para izjavio je kako je odluka o razvodu donesena nakon dugog i pažljivog razmišljanja obje strane.

- U vezu su ušli s ljubavlju i s ljubavlju te prijateljstvom je napuštaju. Iako na nastavku puta za oboje glumaca privatnost nije očekivana, no dobrodošla je - zaključio je glasnogovornik.

Tridesetčetverogodišnji Ryan i Scarlett zaručili su se u svibnju 2008. godine dok su intimno vjenčanje održali već u rujnu u kanadskom Vancouveru.

Kao glavni uzrok razvoda mediji ističu prevelik stres koji je Scarlett doživljavala zbog prečeste i duge razdvojenosti zbog snimanja. Odluku o razvodu donijeli su prije dva tjedna .

- Ponašaju se vrlo odraslo oko svega što im se trenutačno događa. Njihova je veza najviše patila zbog udaljenosti. Proveli su mnogo vremena odvojeni tijekom snimanja. Scarlett je patila već duže vrijeme - izjavio je jedan od izvora bliskih paru.

Kanadski glumac i američka glumica prohodali su u proljeće 2007. godine, nedugo nakon što je Ryan okončao svoje dvogodišnje zaruke s pjevačicom Alanis Morissette.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:55