'VATRENA' ELENI

NAJSEKSI NATJECATELJICA EUROSONGA POZIRALA U TOPLESU Zbog jedne nespretne izjave, fanovi započeli žustru raspravu na Instagramu ove ciparske pjevačice

 
 INSTAGRAM

Borba za prvo mjesto na ovogodišnjem Eurosongu bila je tijesna, no publika je bila dovoljno "glasna" pa je pobjedu odnijela Izraelka Netta Barzilai (25), koja je iza sebe ostavila razočaranoga Austrijanca (favorita) i zgodnu predstavnicu Cipra, piše Slobodna Dalmacija.

Po mnogima najseksi natjecateljica, Eleni Foureira (31), kolegičinu pobjedu podnijela je stoički, a ovih dana na Instagramu redovito objavljuje nikad provokativnije fotografije. Podijelila je tako i jednu u toplesu, ispod koje je napisala: "Samo budi svoja jer ne postoji ništa više seksi od toga...".

Bilo bi bolje da je fotografiju opisala drugačije jer su dežurni "hejteri" ove njezine riječi iskoristili za novi napad.

"Kako se samo usuđuje, pa ona je skrivala tko je, srami se svojega podrijetla, kopira druge" i ostali "veseli" argumenti brzo su preplavili profil ove ciparske pjevačke zvijezde.

- Ako je tako dobra kao što kažete, kako to da nije pobijedila? Ne možete uspoređivati legendu (Beyoncé) s nekime tko nema vlastiti identitet - napisali su neki.

Podsjećamo, u Eleninoj "matičnoj" državi Grčkoj nisu joj oprostili što je skrivala albanske korijene, a ni obrnuto.

I never forget my vitamins .. #TeamCyprus #Perfectil @VitabioticsCyprus

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Serving flawless banana realness

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:17