BILL MURRAY

'MOŽEŠ BITI SRETNA DA TE NISAM UBIO!' Nevjerojatna ispovijest bivše žene omiljenog holivudskog glumca, prokazala ga kao zlostavljača

 AFP

Bill Murray s Jennifer Butler bio je u braku od 1997. do 2008. godine. Sedam godina nakon što su okončali svoju ljubavnu priču pojavili su se neki detalji njihove rastave.

Kako piše Radar Online, u dokumentima koji su procurili u javnost Jennifer tvrdi da ju je jedan od najomiljenijih holivudskih glumaca zlostavljao psihički, da je bio ovisan o drogama i alkoholu, te da ju je varao.

Također, kako prenose strani mediji, jedan od najgorih incidenata zbio se 2007. godine kada ju je Oscarom nominirani glumac udario u lice i rekao joj da može biti sretna jer je nije ubio..

Jennifer tvrdi i da joj je bivši suprug na telefonu ostavljao prijeteće poruke koje su čula i njihova djeca. Zajedno su ih dobili četvero.

Glumac je prema njezinim tvrdnjama njihov dom često napuštao bez najave. Nestao bi na nekoliko dana i rekao da mora na poslovni put, a zapravo bi se viđao s ljubavnicama, piše u dokumentima.

Razdoblje njihove rastave Jennifer je nazvala najgorim razdobljem u svom životu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 21:24