SURADNJA

Morgan Freeman pristao glumiti rabina u filmu Branka Lustiga

Freeman se nedavno nagodio s bivšom ljubavnicom koja ga je tužila jer je pijan prouzročio prometnu nesreću

ZAGREB - Poznati hrvatski filmski producent sa zavidnom holivudskom karijerom uskoro počinje snimati film s još jednom zvijezdom svjetskog kalibra, glumcem Morganom Freemanom. Iako se još uvijek nije u potpunosti oporavio od automobilske nesreće, u kojoj je prošle godine ozlijedio rame, Morgan će u novom Lustigovom projektu zaigrati jednu od glavnih uloga.

Ostale uloge nisu poznate

Riječ je o još jednom filmu židovske tematike, a ovog puta Lustig je odlučio na velikom platnu ispričati priču o crnim Židovima, koji su Afriku po prvi put napustili kao slobodni ljudi, a ne kao robovi. Iako ostale uloge još uvijek nisu poznate, Lustig je otkrio kako je s Freemanom dogovorio da u njegovom nadolazećem filmu zaigra rabina. Dva su se oskarovca našla u Los Angelesu, gdje se Branko Lustig trenutno nalazi zbog poslovnih obveza, kako bi porazgovarali o Morganovu angažmanu.

Detalji nagodbe

Morgan Freeman je, inače, tek nedavno postigao nagodbu vezanu uz tužbu njegove navodne bivše ljubavnice Demaris Meyer, koja je skupa s njime stradala prilikom vožnje u blizini njegova doma u Mississippi Delti.

Detalji njihove nagodbe nisu poznati, budući da ih je Freemanov odvjetnik odbio komentirati, no obje su strane zadovoljne što je spor konačno završio. Demaris je od imućnog glumca putem suda tražila da joj plati liječničke troškove zbog nesreće, nadoknadi imovinsku štetu, budući da je upravljao njezinim automobilom te plati za pretrpljene duševne boli.

Glumac se nakon nesreće, koju je uzrokovao u alkoholiziranom stanju, sve rjeđe pojavljivao u javnosti, što zbog izbjegavanja medijskih upita, što zbog zacjeljivanja ozljeda, no čini se kako se odlučio vratiti “na posao”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:22