NASILAN GLUMAC

Mel Gibson prijetio da će ubiti sebe, Oksanu i dvoje djece?

Nakon što se na Twitteru pojavila vijest kako se 54-godišnji glumac ubio, njegov glasnogovornik rekao je da Gibson u New Yorku snima svoj novi film.

Na društvenoj mreži Twitter sinoć je kolala vijest kako se glumac Mel Gibson ubio. Bila je to pogrešno interpretirana vijest o događaju koji se navodno dogodio još 6. siječnja ove godine, kad je Gibson (opet navodno) prijetio svojoj tadašnjoj partnerici Oksani Grigorievoj da će ubiti nju, njezino dvoje djece te zatim sebe. Vijest je prenio Radar koji je i objavio snimku telefonskog razgovora u kojem Gibson brutalno vrijeđa Oksanu.

Oksana Grigorieva glumca optužuje za fizičko zlostavljanje i traži da mu se oduzme pravo skrbništva nad njihovom kćeri Lucijom. On je, kako tvrdi, 6. siječnja udario dvaput šakom u glavu te ju je počeo gušiti dok je u rukama nosila njihovu djevojčicu. Nakon toga joj je usta prekrio rukom i nastavio ju gušiti, a sve je to promatrao njezin 12-godišnji sin Sascha.

Kad se Oksana istrgnula, Mel je izvadio pištolj te prijetio da će ubiti nju, njezino dvoje djece te zatim sebe. Ona je nekako uspjela pobjeći iz kuće.

Da je Gibson nasilan potvrdila je i snimka koju je Oksana snimila, a čitav svijet čuo. Radar je objavio i nove snimke.

Mel Gibson je trenutno u New Yorku gdje snima svoj novi film "The Beaver" .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 17:14