NEZABORAVNA NORIJADA

MATURANTU SE SVIDIO POLJUBAC MAJE ŠUPUT 'Ne bih imao ništa protiv da sve ponovimo, pozvao sam je na rođendan'

Učenik dugoreške gimnazije Josip Brazdičić sutra slavi 19. rođendan, a na tulum je pozvao i omiljenu pjevačicu
 Tomislav Klarić/ Radio Mrežnica

- Poljubac je bio super, kakav bi drugačije mogao i biti... Ne bih imao ništa protiv sve ponoviti, kroz smijeh je Radio Mrežnici rekao maturant dugoreške gimnazije Josip Brazdičić (19), kojeg je prekjučer na koncertu u Karlovcu strastveno poljubila Maja Šuput (35).

Razlika u godinama ne bi ga smetala jer, kaže, 'ljubav nije matematika'.

Josipa, kojeg nakon lude norijade sad čeka matura, prije učenja ima još jedno važno slavlje. Mladić je nedavno imao rođendan, a tulum radi sutra. Na njega je pozvao i svoju dugogodišnju simpatiju - Maju.

Pjevačica, s kojom se jučer čuo telefonom, ipak ga je morala odbiti jer ima već dogovorene nastupe. No, Josipu je obećala da će proslaviti njegov rođendan kad drugi put dođe u Karlovac.

Dodala je da se više ne planira ljubiti na koncertima jer joj to ni inače nije običaj.

- Ovo s Josipom je bilo od srca i tako neka ostane. Jučer mi je bilo stvarno divno i ne znam što bih još rekla osim da mi nije žao ni sekunde, rekla je Radio Mrežnici Maja, koju je dirnulo kad joj je maturant rekao da je već gotovo 15 godina zaljubljen u nju.

Naime, još dok je imao 5 godina darovala mu je CD kad ju je došao pozdraviti na radio i otad je ne može izbaciti iz misli. Nakon ovog poljupca to će biti još teže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:36