POBJEDNICA BB-A

Marijana Kninska: Trebat će mi mjeseci da se od svega oporavim

Trenutačno najpoznatija "preljubnica" u regiji priznala je da se u Nemeša tijekom boravka u kući zaljubila
 Nikša Stipaničev/CROPIX

Pobjednica prvog regionalnog Big Brothera, koji se emitirao u pet država i snimao u Beogradu, Marijana Čvrljak, nakon napuštanja luksuzne kuće u kojoj je provela 106 dana pohitala je u obiteljsku kuću u Knin, u društvo roditelja, sestara i dvogodišnje kćerkice Korine. Daleko od kamera koje su pratile njezinu svakodnevicu posljednja tri mjeseca, ali i od supruga Ivana Čvrljka kojeg je pred tim istim kamerama varala sa 22-godišnjim studentom Nikolom Nemeševićem. S ocem njezine djevojčice Korine ovoga je tjedna navodno postigla dogovor o sporazumnom razvodu, pri čemu bi dijete trebalo ostati s Marijanom.

- Moram priznati da zaista uživam u društvu kćeri i svoje obitelji. Dojmove iz kuće još sažimam i vjerujem da će mi trebati još neko vrijeme za to. Ipak je riječ o tri mjeseca moga života - kazala je Marijana, kojoj u Kinu najveću podršku pruža upravo obitelj, dok sa svojim donedavnim ljubavnikom Nemešem , koji ju je ostavio pred kamerama, još uvijek nije uspostavila kontakt. Korinu je u obiteljski dom njezina oca doveo Ivan Čvrljak, no kuću je napustio netom prije nego što je Ivo Kovačević sa svojom kćeri stigao u Knin.

Iako od šibenske obitelji Čvrljak nitko nije došao u Knin kako bi je vidio nakon dugog izbivanja, znatiželjnih pogleda susjeda ispred njihova stana nije nedostajalo. Nekoliko dana nakon izlaska kuću još uvijek ne napušta kako bi se odmorila od svega što ju je dočekalo nakon života u izolaciji, no svoj će potpuni osvrt na zbivanja u kući, stvari koje gledatelji nisu mogli vidjeti, kao i planove za budućnost, otkriti već ove nedjelje u emisiji uživo na RTL televiziji u 20 sati, kada će joj se, uz voditeljicu Antoniju Blaće, u studiju pridružiti i dva finalista showa, Horvat i Brendon, sa svojim dojmovima o protekla tri mjeseca.

Ljubavna priča “Romea i Julie” regionalnog Big Brothera, udane 27-godišnje Marijane Čvrljak i 22-godišnjeg studenta iz Požarevca Nikole Nemeševića Nemeša, koja je zabavljala gledatelje u čak pet država, čini se, nije mogla imati dramatičniji završetak. Nakon što se pred kamerama upustila u bračnu prevaru i konzumirala svoju romansu, zacijelo na oduševljenje brojnih gledatelja, on ju je u velikom finalu, kada se s četvero preostalih kandidata borila za nagradu od 104.700 eura, u emisiji uživo nazvao glumicom i sve ostavio bez dodatnog objašnjenja. Marijana Čvrljak nakon nekoliko trenutaka proglašena je pobjednicom, i to prvom ženskom pobjednicom Velikog Brata, čija je parola glasila “Ljubi bližnjeg svoga”. Ona ju je, čini se, shvatila doslovno.

Nije tu bilo smijeha

No, u njezinoj pobjedi nije bilo smijeha. Štoviše, Marijana kao da se bojala napustiti “otpad” na kojemu je pored Duška, inače jednog favorita među stanarima, čekala konačnu odluku gledatelja o tomu tko će zasjesti na pobjednički tron. A iako su njihovi glasovi uvjerljivo podržali upravo Marijanu Čvrljak, publika koja je istajala ispred kuće na Košutnjaku, kao i njezini sada već bivši sustanari, svojim su izrazima lica jasno pokazali da njezinu pobjedu ne smatraju ispravnom. Na pozornicu joj nije došao čestitati bivši ljubavnik Nemeš, kao niti Bojana, s kojom je već u kući prekinula komunikaciju jer se protivila njihovoj vezi, ali ni Horvat, čija je reakcija mnoge iznenadila. Uvijek pozitivni Dalmatinac, koji se tijekom boravka pokazao kao jedan od najrazumnijih stanara, isprva je protestno odbio pružiti ruku pobjednici , a na kasnijoj zabavi joj ipak prišao i povukao svoj prvotni stav, opravdavši se zbunjenošću glasinom da je čitava igra namještena. Kako priznaje sama Marijana, reakcija pojedinih stanara na njezinu pobjedu neugodno ju je iznenadila te smatra da bi u istoj situaciji sigurno postupila drugačije od njih, a jedini koji joj je izmamio osmijeh na lice, prilikom izlazka iz kuće u kojoj je tri mjeseca živjela pod budnim okom “Velikog brata”, bio je njezin otac Ivo Kovačević.

Kninski branitelj, koji se isprva zgrozio nad činom svoje kćeri u toj mjeri da je medijima poručio kako ona više nije njegova, sam se odlučio na odlazak u Beograd kako bi je podržao u finalu, dočekao ispred kuće i odveo na sigurno. Dirljivi susret oca i kćeri, koja je medijske stupce ispunjavala nedozvoljenom ljubavlju s pet godina mlađim Nemešom, u velikom finalu, u kojemu su uživo nastupile i pjevačice Severina, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac, na tren je ipak stvorio slavljeničku atmosferu. Emocionalno slomljena i zbunjena prilikom izlaska iz kuće, trenutačno najpoznatija “preljubnica” u regiji priznala je da se u Nemeša tijekom boravka u kući zaljubila, a iako svjesna da je povrijedila svoje bližnje, kaže kako je slijedila osjećaje, ni u jednom trenutku nije glumila te bi se ponovno vodila istim pravilima kada bi mogla vratiti vrijeme.

Hladna izjava

Za razliku od nje, student pjevanja Nikola Nemešević Nemeš, nakon svoje hladne izjave u kojoj se dalo naslutiti da je mišljenje o Marijani promijenio tek nakon izlaska iz kuće, i dalje odbija komentirati njihov romantični odnos, kao i razlog svoje odluke koja je šokirala njegovu “Big Brother” ljubav, ali i same gledatelje. Prvu regionalnu inačicu popularnog reality showa, u kojoj je ukupno sudjelovalo čak 19 kandidata izuzetno različitih profila, ipak je najviše obilježila njihova veza, koja je počela jednim neobveznim provodom, ali se protegnula kroz čitavi show i, baš kako je turbulentno počela, tako je i završila.

Dok će Nemeš, kako najavljuje, ljeto provesti u druženju s prijateljima i odlasku na more, prilikom čega u kolovozu planira posjetiti i hrvatsku obalu Jadrana, Marijana još uvijek nema konkretne planove. Majka dvogodišnje Korine, kojoj su tri mjeseca boravka u beogradskoj vili pod kamerama prevrnula život naglavce, tako ne razmišlja ni o osvojenoj pozamašnoj svoti od 104.700 eura i nema planove na što će je potrošiti. A ako se njezin stvarni život nastavi nepredvidivim slijedovima poput onog u Big Brotheru, publika će zasigurno još imati prilike čuti za Marijanu Čvrljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 01:31