SASVIM ISKRENO

'MA KAKVE CAJKE...' Nina Badrić otkrila što bi radila da joj propadne karijera

 
 Ronald Gorsic / CROPIX

Nina Badrić (45) 20. veljače nastupa u Beogradu, a koliko je popularna u susjednoj Srbiji dokazuje i činjenica da je njezin koncert - rasprodan. Uoči gostovanja u Sava Centru, zagrebačka pjevačica odgovarala je na škakljiva pitanja obožavatelja te otkrila što misli o estradi i photoshopu.

- Ono što Lepa Brena radi na pozornici je čista akrobacija! Ja toliko visoko ni ne mogu dići nogu - možda zato što nemam duge noge za igranje... A i nikad nisam bila dovoljno koncentrirana na koreografiju pa sam shvatila kako je bolje da to ni ne radim - rekla je Nina.

Za razliku od mnogobrojnih kolegica, koje u posljednje vrijeme sve češće eksperimentiraju s drugačijim glazbenim žanrovima, Badrić je ostala vjerna svojim korijenima.

- Nisam trendovski tip. Mislim da ne bih bila uvjerljiva u 'cajkaškim' pjesmama. Ne bih to znala iznijeti na pozornici, a moja publika vjerojatno bi rekla: 'Što je s glavom, Nina, što ti se dogodilo? - iskrena je pjevačica, prenosi srpski Puls Online.

Ipak, Badrić priznaje kako voli otići u kavanu i poslušati Halida Bešlića i Harisa Džinovića.

- Ako mi ikada propadne karijera, otvorit ću kavanicu 'dva sa dva', gdje će me ljudi moći doći slušati - otkrila je popularna zagrebačka pjevačica.

Osvrnula se i na photoshop, pritom ne skrivajući kako ga i sama često koristi.

- Naravno da 'provlačim' fotografije kroz filtere! Ljepše izgledam. Svi to rade, rastežu se, natežu, a onda ih sretneš uživo i kažeš: 'Je li to ta žena?'. Ali nisam pristalica plastičnih operacija. Takva sam kakva sam!

Da imam klempave uši, sigurno bih to operirala jer bi me svi zvali klempa, da imam tanka usta, popunila bih ih, da imam veliki nos, izravnala bih ga... Sve dok budem mogla vježbati i kontrolirati što jedem, to ću raditi. Uostalom, ljepota je u posebnosti - zaključila je Nina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:11