SVESTRANI GLAZBENICI

LUKA NIŽETIĆ POSTAO PRVICELEBRITY MASTERCHEF Za dlakupobijedio Ivanu Husar Mlinac

Prvi hrvatski Celebrity MasterChef je Luka Nižetić, javlja Dnevnik.hr. Njegov pobjednički menu kojim je sa samo jednim bodom razlike nadmašio kolegicu Ivanu Husar Mlinac sastojao se od jela ´Proljetni šampjer´, ´Slatko i osvježavajuće´ janjetina te deserta ´Datulja i skuta se vole´. ´Toliko sam ispuštao već znoja kuhajući da više nema dovoljno tekućine za suze! Jako sam sretan, baš sam presretan!´, komentirao je nakon pobjede Luka Nižetić.

´MasterChef je za mene stvarno bio predivno iskustvo, iskreno. Naučili smo more toga, oni su nama svako malo davali nekakve sitne komentare, primjedbice, stvarno čovjek nauči masu! Zato ova pobjeda vrijedi!´, nastavio je prvi hrvatski Celebrity MasterChef.

Zahvalio se žiriju na savjetima i još jednom izrazio koliko je sretan.

´Jako sam sretna zbog Luke. Da sam u bilo kojem trenutku mislila ja sam bolja od Luke, možda bi mi bilo žao. Bio je sjajan, super je kuhao, danas je pogotovo imao super menu´, izjavila je ´srebrena´ Ivana.

Član žirija, Radovan Marčić, Ivani i Luki je zaželio puno sreće u kuhinji u kućama i nastavak respektabilne glazbene karijere. Prvi hrvatski Celebrity MasterChef još je jednom podsjetio da je glazba njegova ljubav i da će se njom sigurno baviti cijeli život, ali i da će nastaviti kuhati u svom u malom bistrou.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:34