LJUBAV PRED KAMERAMA

LJUBAVNI ZANOS U 'ŽIVOTU NA VAGI' Filomena napustila show, Marko bio najtužniji: 'Kliknuli smo otpočetka, ova duboko zakopana žena u meni će oživjeti'

 
 RTL

Kandidate showa "Život na vagi" čekalo je još jedno vaganje, a crveni tim imao je tri kilograma prednosti koje su osvojili na izazovu. Jedini siguran od ispadanja bio je Mario, koji je osvojio imunitet nakon što je pojeo kalorični kolač.

Keti je bila prva na vaganju. Na zadnjem je imala 125 kg, a sad ima tri kilograma manje. Magdalena je na prethodnom vaganju imala 107,6 kg, a na ovom ima 105,4 kg. Josipa je prva iz crvenog tima stala na vagu. Smršavila je 4,7 kg te trenutno ima 127,5 kg. Marta je sa 151,5 kg došla na 148,8 kg, što je gubitak od 2,7 kg. Biserki je vaga pokazala 118,9 kg, što znači da je izgubila 3,4 kg. Ireni je vaga pokazala 3,3 kg manje te sad ima 115,5 kg. Nina Martina pomalo je u strahu stala na vagu jer je na prošlom vaganju izgubila samo pola kilograma. Sad je izgubila 2,3 kg te ima 113,1 kg.

Trenerica Sanja izrazila je sumnju oko fantastičnih rezultata djevojaka iz crvenog tima. Naime, smatra da su im rezultati predobri, a njezina reakcija iznenadila je Josipu koja je rekla kako ne može vjerovati da jedna trenerica izgovara takve stvari. Mario je pak pojasnio da je vjerojatno riječ o prednosti koju je crvenom timu donijela sauna, a kako su u prošlom ciklusu imali lošije rezultate nego plavi, to su sad nadoknadili.

Filomena je na vaganju priznala da ona i Marko razvijaju simpatije.

- Bolje je da nismo po cijeli dan zajedno, dobro je da smo u različitim timovima - rekla je na Marijanino pitanje kako funkcioniraju ona i Marko. Zaljubljenost joj očito itekako koristi jer joj je vaga pokazala 2,6 kg manje. Marijo je izgubio 4,1 kg te sad ima 138,6 kg. Luka je na prethodnom vaganju imao 136,8 kg, a ovo vaganje pokazalo je fantastičnih 6 kilograma manje. Domagoj je imao 160,9 kg na zadnjem vaganju, a sad ima 4,4 kg manje. Marko je izgubio 4,1 kg te sad ima 149,8 kg.

Petar je sa 155,3 kg došao na 147,5 kg, što je čak 7,5 kg manje! Ivan je imao 142,4 kg dok mu je ovaj put vaga pokazala 5,5 kg manje. Alen je dosad imao odlične rezultate na vaganju, a to se nastavilo i ovaj put. Vaga je pokazala 5,9 kilograma manje te sad ima 157 kg. Miro je imao 143,4 kg, a smršavio je 2,9 kilograma. Mario je zadnji išao na vaganje, a vaga je pokazala 4,2 kilograma manje.

Plavi tim ukupno je izgubio 36,4 kilograma, odnosno 2,9 % tjelesne mase. Crveni su izgubili 32,4 kilograma, a to je u postotku 2,9%, no uz tri dodatna kilograma koja su osvojili na izazovu ostvarili su rezultat od 3,2 %, što znači da plavi idu na eliminacije.

Marta je glasala za Filomenu, baš kao i Luka, a razlog je taj što je mislio da može dati više od sebe. Magdalena je isto glasala za Filomenu, ali vjeruje da će i izvan kuće nastaviti s treninzima. Alen je svoj glas dao isto Filomeni, mada je priznao kako se dvoumio između nje i Marte. Filomena je komentirala da ju je njezin tim odlučio izbaciti jer očito nisu imali hrabrosti glasati drugačije. Nina je glasala za Martu, a tako je odlučila i Keti, jer smatra da se nije dovoljno trudila. Mario je napisao Martu jer smatra da glumata na treninzima. Filomena je glasala za Martu.

- Moj kriterij nije samo vaga, nego cjelokupni angažman. Od urednosti u kući do prehrane i angažiranosti. Mislim da je davala puno manje nego ja.

Odlučujući glas imao je Petar koji je glasao za Filomenu.

- Marta se ovaj put izvukla, njoj sam dao još jednu priliku. Napisao sam Filomena jer je pokazala zavidnu promjenu od ulaska u show, ali mislim da će joj sad biti sve teže. A i primijetio sam da joj sve više nedostaje kći - objasnio je Petar, ali to njegovo obrazloženje izazvalo je burne reakcije u crvenom timu koji smatra da Filomena nepravedno ispada. Miro je komentirao da nisu pravedni prema samohranoj majci kojoj je bilo potrebno ostati u showu, a Marko je rekao da će svoje mišljenje pokazati negdje drugdje.

Filomena je u kuću ušla sa 144,5 kilograma, a izlazi s 9,9 kilograma manje. Poručila je ostalim kandidatima da su ih boje razdvojile i da su bili u puno boljim odnosima dok su svi bili isti tim, a obećala je kako će u finale doći s 85 kilograma. Za kraj je pročitala i obećanje koje je sebi dala na početku showa.

- Rodila se još veća snaga i želja da ova duboko zakopana žena u meni oživi. Obećavam si danas da me više ništa neće pokolebati. Voljet ću novu ženu koju gledam u ogledalu i biti ponosna što ovoga puta nisam odustala. Bože, hvala ti! - napisala je između ostaloga Filomena.

Njezin izlazak duboko je pogodio Marka, a novopečeni ljubavni par u "Životu na vagi" na kraju se i poljubio pred svima.

Nakon ispadanja iz showa, Makaranka Filomena najviše se razveselila susretu s kćeri, jer nikad dosad, kaže, nisu bile toliko razdvojene.

- Bila je oduševljena mojom promjenom, kao i svi ostali, jer sam uspjela skinuti 10 kilograma - pohvalila se Fifi, kako su je prozvali od milja. A mršavljenje za nju, dodaje, nikako nije gotovo.

- Show mi je bio samo jedan okidač više da krenem u novi život. Svaki dan treniram u teretani, brzo hodam i trčim. Hranim se kao što sam se hranila u showu, ali sa smanjenom kalorijskom vrijednošću. Ne mogu se zamisliti da opet budem kao prije ulaska u show. Tek sad shvaćam da je to bio pogrešan put i mislim da bih bila blesava kad bih se vratila na ono staro - zaključila je Filomena.

Naposljetku, nakon poljupca pred kamerama, Makaranka je o ljubavi s Markom rekla: "Otpočetka smo kliknuli, a što smo više vremena provodili zajedno, shvatili smo da se nadopunjujemo u svemu... Veza će se definitivno nastaviti i vani".

Novi tjedan, novi izazovi i nove napete situacije u showu čekaju gledatelje i sljedeći tjedan, od ponedjeljka do petka u 21 sat na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 18:33