TARIKOVA SUPRUGA

LEJLA FILIPOVIĆ 'S obzirom na što je sličio zadnji izbor za Miss, drago mi je da me tamo nije bilo'

Supruga Tarika Filipovića i nekadašnja Miss Hrvatske upravo je u pokretanju modnog biznisa s kojim će započeti novo poglavlje poslovne karijere
 Neja Markičević/Cropix

Lejla Filipović, supruga Tarika Filipovića i nekadašnja Miss Hrvatske, odlučila se baciti u novi biznis.

Već dugo se priprema otvoriti vlastitu trgovinu odjećom, a nedavno su se stvari u tom smjeru počele pozitivno razvijati.

Prostor u centru

- U pregovorima sam za jedan prostor u centru grada, a pojavilo se još nekoliko prostora koje tek moram pogledati. Trgovinu bih otvorila zajedno s mojom vjenčanom kumom Dunjom, koja ima višegodišnje iskustvo u tom biznisu.

Planiramo otvoriti dućan s različitim modnim brendovima. Uglavnom, prodavali bismo sjajne stvari po cijenama prihvatljivim višem srednjem sloju - otkriva Lejla.

Lani je dizajnirala i svoju prvu liniju zlatnog nakita naslovljenu “Nakit sa stavom” na koju je jako ponosna. Prethodno je zajedno sa suprugom dizajnirala kolekciju burmi. Inspiraciju pronalazi u tradicionalnom nakitu svog rodnog Dubrovnika.

Lejla ima sinove Dinu (11), iz prvog braka s Dadom Majolijem, i Armana (6) iz braka s Tarikom. I Tarik i Lejla nastoje dječacima prenijeti tradicionalne vrijednosti koje su njima usadili njihovi roditelji.

Puno kompromisa

- U današnje vrijeme doista nije lako biti roditelj i izvesti djecu na pravi put. Prije nekoliko godina stalno sam govorila kako bih voljela imati curicu, no što kaže izreka: Čovjek snuje, Bog određuje. U životu se neke stvari ne mogu planirati, tj. ne bude sve onako kako mi želimo. Moji su dečki narasli i, iskreno, teško bi mi bilo opet se vratiti pelenama. Imam dva prekrasna zdrava dječaka i jednog velikog (supruga) i ja sam zapravo jako sretna žena - kaže Lejla, koja uvijek govori kako je Tarik dobar suprug.

Tajna njihova bračnog sklada je, kako kaže, u puno ljubavi, razumijevanja, pažnje, poštovanja, razgovora i kompromisa.

- Ja se ne slažem s izrekom da se suprotnosti privlače, upravo obratno. Suprug i ja smo u mnogim stvarima dosta slični i te sličnosti nas još više zbližavaju - otkriva Lejla.

U slobodno vrijeme sa suprugom i djecom ide u kino, šetnju, na društvene igre. Najdraži trenutci koje ima samo za sebe su joj treninzi s trenerima Martinom ili Mihovilom, kave s prijateljicom Lamijom i odlazak na frizuru.

Mjesto u organizaciji

Lejli Filipović, nekadašnjoj Miss Hrvatske, kojoj su 1998. godine pokušali skandalozno oduzeti tu titulu, prije dvije godine nudili su mjesto u organizaciji izbora za Miss.

- Bilo mi je to zanimljiva ponuda i sa zadovoljstvom bih je prihvatila, no kasnije me ta ista osoba više nije konktaktirala. No s obzirom na to kako je izgledao zadnji izbor za Miss Hrvatske, sad mi je i drago da nije - kaže Lejla.

Misli da ta manifestaciji više nikad neće vratiti kvalitetu i glamur kakav je imala do 2000. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:03