IDILA SAMO NA FILMU

Kristen Stewart se ispričala Robertu Pattisonu zbog nevjere i uvjerena je da će joj oprostiti

'Kristen zna koliko ju Robert voli i stvarno vjeruje da je neće ostaviti', kažu izvori bliski glumici
 AP

Nakon što su u javnost iscurile snimke Kristen Stewart (22) u zagrljaju oženjenog redatelja 'Snjeguljice i lovca' Ruperta Sandersa (41) , Kristen je uputila javnu ispriku "svima koje je povrijedila", poglavito svom dečku Robertu Pattisonu (26).

- Duboko žalim zbog boli i srama koje je ovo donijelo mojim bližnjima i svima koji su na bilo koji način povezani s ovom situacijom. Ova trenutačna indiskrecija je dovela u pitanje najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roba. Volim ga, volim ga, tako mi je žao, izjavila je Kristen.

Idilična ljubav Kristen i Roberta u vampirskoj sagi Twilight ostala je, čini se, samo na filmskom platnu. Ipak, njezini prijatelji kažu da je Kristen sasvim uvjerena da će Roberta, koji zasada još ništa nije javno komentirao, uspjeti vratiti i ponovno zadobiti njegovo povjerenje.

- Kristen radi sve što može da vrati Roba, ispričava mu se i pokušava popraviti cijelu stvar. Ona zna koliko ju on voli i stvarno vjeruje da je neće ostaviti, kažu izvori bliski glumici.

Sanders je oženjen britanskim modelom Liberty Ross, s kojom ima dvoje djece i koja je u filmu ' Snjeguljica i lovac ' igrala Kristeninu majku. I Sanders je javnosti uputio sličnu ispriku kao Kristen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 11:24