SVE SE VIDI

KRALJEVSKI PROVOD S NAOČITIM MLADIĆEM U GRADU ROMANTIKE Maja Šuput u prozirnoj košulji osvaja Pariz

Maja Šuput provela je par ludih dana u Parizu. U gradu svjetlosti društvo joj je pravio najbolji prijatelj Marko Grubnić, a fotografije koje je stavila na svoj Instagram profil više nalikuju pomno pripremljenom foto sessionu, nego spontanim turističkim fotografijama.

No ono što je privuklo najviše pažnje njezinih followera je fotografija iz mondenog restorana Kong na kojoj Maja nosi prozirnu crnu košulju - no ne i grudnjak!

Prozirna tkanina tako otkriva ono što obožavatelji Maje Šuput već jako dobro znaju: vrckavoj pjevačici grudnjak i nije potreban jer se njezino operacijom uvećano poprsje vrlo uspješno opire gravitaciji.

Spomenutu fotografiju Maja je popratila riječima: 'You have to feel like King to have a dinner at Kong!, odnosno 'Moraš se osjećati kao kralj da bi ručao kod Konga!' Objavljene fotografije svakako pokazuju da se dvojac u Parizu doista osjećao i provodio kraljevski.

Nakon odmora u Francuskoj Maja je pohitala natrag u Hrvatsku gdje ju čekaju već dogovorene gaže. Tugu zbog povratka iz Pariza Maji će zasigurno ublažiti njezina vjerna publika.

























Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:01