POSLIJE 9 GODINA BRAKA

KRAJ JOŠ JEDNE LJUBAVI KOJA SE ČINILA TAKO IDILIČNOM Tatumovi: 'I dalje se volimo, ali ova lijepa avantura sad nas ipak vodi različitim putevima...'

 
Channing Tatum i Jenna Dewan
 Getty Images

Zlatni holivudski par, kako su im svjetski mediji i obožavatelji tepali od milja, Channing Tatum (37) i Jenna Dewan Tatum (37), u ponedjeljak su objavili kako se rastaju poslije skoro devet godina braka.

- Odlučili smo se razdvojiti kao par... Naša ljubav bila je čarobno putovanje i apsolutno ništa nije se promijenilo - i dalje se volimo, ali ova lijepa avantura sad nas ipak vodi različitim putevima - napisali su Channing i Jenna na društvenim mrežama.

Dodali su i kako njihovu razvodu nisu "kumovali" nikakvi "tajni događaji".

Ovaj glumački par zaljubio se 2006. na setu filma "Step Up", a vjenčali su se tri godine poslije. Imaju četverogodišnju kćer Everly Elizabeth Maiselle.

Kad su ga prošle godine pitali koja je njegova tajna uspješnoga braka, Tatum je izjavio:

- Međusobno se slušajte, ali uvijek i stalno - to je to. Ne postoji neki čarobni recept za sreću... Gledajte na partnera/icu i sebe kao na dvije jedinstvene snježne pahuljice koje imaju različite osobnosti, ali svejedno su se našle i lijepo im je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:19