RAZVOD NA VIDIKU?

KRAJ BURNE VEZE LOKASA I NATAŠE JANJIĆ Otkriveno što je presudilo njihovoj ljubavi

Glumica se navodno iselila iz zajedničkog stana u Zagrebu, a par je zadnji put zajedno viđen na svadbi Amara Bukvića
 Mladen Pobi / CROPIX

Veza Joška Lokasa i Nataše Janjić Lokas nakon pet godina ljubavi, nagađa se, došla je svom kraju. Dok se Nataša nalazi na jadranskoj turneji s predstavom “Ritina škola”, Joško Lokas boravi sam u Raslini u blizini Šibenika odakle je njegova obitelj. Poznati TV voditelj ovog ljeta nije došao ni na premijeru njezine predstave “Romeo i Giulietta” u Dubrovniku iako ju je ranije pratio na svim važnijim nastupima. Par je zadnji put viđen zajedno na vjenčanju Amara i Alme Bukvić sredinom lipnja, a glumica se navodno početkom srpnja iselila iz zajedničkog stana u Zagrebu koji su kupili zajedno. Prema pisanju Storyja, par se prijateljima požalio kako su umorni od problema koji ih muče u vezi, ali papire za razvod nisu predali.

Velika alimentacija

“Bračni život nije onakav kakvim ga opisuju bajke. Na njemu treba stalno raditi”, komentirala je nedavno Nataša. No, ovo nije prvi put da se susreću s problemima u vezi. Kako su pisali domaći mediji 2012. godine, Nataša i Joško prekinuli su vezu u travnju jer je Nataši navodno dosadilo financirati dragoga koji je uz to svakog mjeseca morao plaćati alimentaciju bivšoj supruzi. No, u rujnu su ponovno bili zajedno, a samo tri mjeseca kasnije su se i vjenčali. Kemija između njih bila je jaka od samog početka, a već na snimanju “Mamutice” svima je bilo jasno da se između njih nešto događa.

Svadba kao tulum

Joško i Nataša bili su vrlo prisni početkom siječnja 2009. godine u zagrebačkoj Jabuci gdje je cijela ekipa slavila kraj snimanja serije. Unatoč demantijima, istina je izašla na vidjelo samo nekoliko dana kasnije. Njihova ljubavna veza trajala je tri i pol godine prije nego što su na Silvestrovo 2012. uplovili u bračnu luku. “Svadba je bila kao da praviš super tulum. Nije daleko od prošlog dočeka Nove godine koji smo Joško i ja organizirali”, komentirala je tad njihovu svadbu na kojoj je među 250 uzvanika bilo i mnoštvo domaćih zvijezda. Nataša se tad niz stube spuštala u vjenčanici ukrašenoj Swarovski kristalima praćena glazbom iz serijala “Dinastija”, a nakon prvog bračnog poljupca po njima su počele padati ružine latice. Tako je ljubavna afera, koja je započela Joškovim preljubom dok mu je tadašnja supruga bila trudna s trećim djetetom, okrunjena brakom. Naime, Joškova prva supruga Ivana i on upoznali su se prije 18 godina na OTV-u gdje je ona radila kao novinarka, a vjenčali su se 2001. godine. Lokas je tad tvrdio kako je odmah znao da je ona prava. “Potrudio sam se da je šarmiram, slomim i osvojim. Nije se dugo opirala”, ponosno je govorio. Nakon toga je s Ivaninom bratom, Miodragom Silom te kolegom Nebojšom Tarabom otvorio producentsku kuću “Drugi plan”, ali kad je kuća počela raditi na “Mamutici” Joško je imao sve manje vremena za obitelj te je sve više bio na setu. U to vrijeme je Nataša prekinula i 4-godišnju ljubavnu vezu s Antonijem Nuićem s kojim je dotad živjela u zajedničkom stanu, a do prekida je došlo jer ju je Nuić varao.

Bijeg od medija

Ubrzo je u iznajmljenom stanu počela živjeti s Joškom. Međutim, kad je saznao da je Ivana trudna s trećim djetetom, nakratko se vratio obitelji, ali njihovoj 13-godišnjoj ljubavi došao je konačan kraj. Nataša je i tad demantirala da je u vezi s Lokasom te je tvrdila da je prekinula s Nuićem iz osobnih razloga i sama odselila u novi stan. “Bili smo na ručku, ali nije se ništa dogodilo. Mi smo poslovni suradnici i normalno je da se družimo. Grozno mi je da me se povezuje s osobom koja je trenutačno u fazi razvoda”, komentirala je glumica u rujnu 2009. godine.

Istog mjeseca oboje su bili na Visu na svadbi kolege glumca Gorana Navojca i koreografkinje Larise Lipovac te su se cijeli dan izbjegavali. No, bliski izvori otkrili su kako su jutro poslije proveli šetajući viškim ulicama i ispijajući kavu. Već u listopadu par se prestao skrivati od medija te su počeli izlaziti sa zajedničkim prijateljima te u javnosti izmjenjivati nježnosti kad su snimljeni u zagrebačkom centru Kaptol u društvu glumice Jelene Perčin. No, veza s glumicom Lokasa je stajala poslovnog partnerstva u produkcijskoj kući Drugi plan s Nebojšom Tarabom i Miodragom Silom. Samo nekoliko dana nakon što su mediji objavili da su u vezi, Joška je supruga Ivana izbacila iz stana, a njezin brat iz posla. Kasnije su Joško i Nataša učinili sve kako bi se dobro slagali s njegovo troje djece iz prvog braka. “Nisam strog otac. Kad dođu kod nas, Nataša i ja nastojimo im boravak učiniti zabavnim. Svi se dobro slažemo, što je najvažnije”, komentirao je ponosni otac Noe, Jakova i Tome prije koju godinu.

Ljubomora u vezi

A kad bi vrijeme provodili sami, Nataša i Joško naradije bi putovali. “Nataša i ja spakiramo kovčege i odemo nekamo u inozemstvo”, kazao je. Na pitanje koju su najveći problemi u vezi, Joško je komentirao: “Nerazumijevanje, netolerancija, onda kad prestaneš slušati, osluškivati - zbogom. I ne govorim o svojoj vezi nego generaliziram. Uvijek odnekud može proviriti izazov, a sve ovisi o trudu dvoje ljudi”. Joško je tad otkrio i kako u njihovoj vezi ponekad ima ljubomore. “Ima je i nema. Ljubomora je zdrava ako je možeš kontrolirati. Zna biti slatka. No nema je u onim kritičnim, opasnim oblicima. Ima je u onim slatkim, malim”, tvrdio je tada. Nataša i Joško vijest o razvodu nisu komentirali, a na naše pozive nisu odgovarali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. srpanj 2024 20:15