TRAŽI NOVOG TRENERA

KANYE WEST POLUDIO NA KIMINU TRENERICU 'Ako kažem da smršavi među prstima, onda neka nađe način!'

Kim Kardasian arrives on the red carpet at the MTV Video Music Awards (VMA), August 24, 2014 at The Forum in Inglewood, California. AFP PHOTO / Mark Ralston
 MARK RALSTON/AFP / AFP

Iako je cijeli svijet zaluđen stražnjicom najpoznatije starlete na svijetu, njezin suprug očito nije impresioniran njezinim oblinama.

Naime, Kanye West 'poludio' je na osobnu trenericu Kim Kardashan jer je kazala kako njegovu dragu ne može zamisliti sedam kilograma lakšu.

Naime, 37-godišnji reper bio je u potpunosti razočaran jer se njezina mentorica nije složila s idejom da Kim izgubi toliko kilograma, pa je predložio svojoj supruzi da zamijeni trenericu.

- Kanye je doslovno poludio na trenericu danas. Rekla je da me ne može zamisliti sedam kila lakšom, a Kanye joj je odgovorio 'Čekaj malo, ti si trenerica i govoriš da je ne možeš zamisliti sedam kila mršavijom?' Onda je rekao da moramo uzeti novog trenera jer 'ako joj kažem da treba smršaviti između prstiju, onda ona mora smisliti kako da to napravi!' - ispričala je Kim svojoj sestri Khloe o reakciji njezinog supruga što su snimile kamere showa ‘Keeping Up with the Kardashians’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 02:23