ZVJEZDANE MUŠICE

'KAKO DA TI KAŽEM... ZBILJA MI SE SVIĐAŠ, ALI OVO JE - UŽASNO!' Frontmena Coldplaya nikada nitko nije ovako ponizio

 REUTERS/Lucy Nicholson

Premda je slavna Beyonce u poluvremenu Super Bowla u nedjelju apsolutno otela ‘svjetla pozornice’ Chrisu Martinu, odnosno Coldplayu, koji su bili najavljeni kao zvijezde večeri, to nije prvi put da je među glazbenicima došlo do razilaženja.

Kako piše Guardian , intervju s Chrisom Martinom bit će objavljen u magazinu Rolling Stone, a upravo je tad Martin otkrio kako je već jednom dobio ‘nogu’ od Beyonce.

Glazbenik je jednom prilikom u studiju ponudio slavnoj pjevačici i njezinoj producentskoj tvrtki Stargate pjesmu ‘Hook Up’, no ona je pristojno odbila, kako kaže Martin, ‘na najslađi mogući način’: ‘Zbilja mi se sviđaš, ali ovo je užasno.’

Da ne bi bilo zabune, Coldplay i Beyonce se ipak vole, a to dokazuje njihova suradnja na pjesmi ‘Hymn for the Weekend’, singlu novog albuma Coldplaya - ‘A Head Full of Dreams’.

Premda su na ovogodišnjem jubilarnom 50. Super Bowlu Coldplay bili headlineri zabave u poluvremenu utakmice, ipak su kod publike puno bolje prošli ‘sporedni’ izvođači - Beyonce i Bruno Mars.

Pjevačica je izvela najnoviju pjesmu ‘Formation’ objavljenu tek dan ranije uz potporu plesačica i plesača i crnim kožnim ‘uniformama’ i crnim beretkama na glavi - klasičan simbol Crnih pantera. Njezin je nastup opisan kao ‘najsnažnija politička poruka u povijesti Super Bowla’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 05:59