SILVESTARSKA NOĆ

JUTARNJI OTKRIVA ASTRONOMSKE ZARADE Za Novu će godinu neke estradne zvijezde uzeti honorar od vrtoglavih 100 tisuća eura!

 CROPIX

Najskuplje novogodišnje honorare, kažu upućeni, u svoj će džep u silvestarskoj noći ove godine spremiti Zdravko Čolić i Goran Bregović.

Čolić, jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, za doček Nove godine zabavljat će publiku na Budvi, točnije na Trgu ispred starog grada, a za to će primiti honorar od čak 100.000 eura.

- Čolić je skup, ali vrijedi svake uložene pare i nije nam žao što ćemo ga toliko platiti jer znamo da će se isplatiti - kažu organizatori iz Budve koji zadovoljno trljaju ruke jer se na Čolićevom koncertu očekuje mnoštvo publike. Budva već tradicionalno organizira najskuplje novogodišnje dočeke u regiji na otvorenom, a za ovogodišnju trodnevnu feštu izdvojit će čak 215.000 eura.

Unosna Crna Gora

Šef orkestra za svadbe i sprovode, Goran Bregović, za Silvestrovo će također, vele, zaraditi 100.000 eura, a još nije odlučio hoće li za taj novac svirati u Rusiji, Italiji ili Grčkoj. Dobio je, naime, pozive za doček iz te tri zemlje, jer su uvjereni da će se sjajno provesti uz njegovu glazbu.

Po 50.000 eura za novogodišnji će nastup navodno primiti Severina Kojić (ex Vučković) i Zlatan Stipišić Gibonni. Kebina nevjesta nastupa na Stradunu, dok će njezin sugrađanin Gibonni prvog dana Nove godine nastupiti u Budvi.

Momčilo Bajagić Bajaga za Novu će godinu svirati na Hvaru, a za to će, kažu, zajedno sa svojim Instruktorima dobiti iznos od 40.000 eura.

Jelena Rozga za Silvestrovo nastupa u Poreču, a za to će, kažu upućeni, primiti honorar od 30.000 eura. Isti iznos navodno čeka i Ninu Badrić koja će u 2016. godinu pjesmom uvesti stanovnike Zagreba. Govorka se da će 30.000 eura bratski podijeliti Jasmin Stavros i Mladen Grdović koji će za Novu godinu nastupiti na sportskim terenima na kampusu sveučilišta u Mostaru. Pet tisuća eura manje navodno će dobiti Mate Bulić i Dražen Zečić koji će pjevati na dočeku u jednom hotelu u Trogiru.

TBF ostaje u Splitu

Bogatiji za 20.000 eura zahvaljujući novogodišnjem nastupu bit će članovi grupe Magazin koja nastupa na Kačićevom trgu u Makarskoj. Toliki će iznos, priča se, dobiti i članovi benda Prljavo kazalište koji 31. prosinca sviraju u Šibeniku, kao i Maja Šuput koja će publiku zabavljati u jednom hotelu u Vodicama.

Na splitskoj rivi svirat će TBF, čiji je honorar oko 12.000 eura, a navodno će 2000 eura manje dobiti njihovi kolege iz benda Psihomodo pop koji će također nastupati u Splitu. Slične iznose zaradit će, priča se, i Neno Belan, te Hladno pivo čije je zadatak da u novogodišnjoj noći zabave Riječane koji će se tradicionalno okupiti na Korzu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 21:29