SLAVA BEZ PAMETI

Justin Bieber ne zna što je 'Njemačka'

 Sipa

Justin Bieber, nova globalno popularna tinejdžerska glazbena zvijezda, doživio je pravi debakl u jednom intervjuu u Novom Zelandu.

Naime, voditelj je mladoj superzvijezdi postavljao niz tvrdnji za koje je Justin trebao reći jesu li istinite ili ne. U početku je to išlo glatko, no pri pitanju 'Bieber is German for basketball' ('Bieber je njemačka riječ za košarku'), Justin je u potpunosti zablokirao.

- Što? German? (Njemačka?) Ne znam što to znači. Stvarno nemam pojma što to znači. Mi to u Americi ne govorimo. Volim košarku ako me to pitate - izjavio je Justin na što se voditelj glasno nasmijao te dodao 'OK, zašto ne, on voli košarku'.

Kada je shvatio kakav je fijasko doživio Justin je kasnije na svom Twitter profilu pojasnio kako je mislio da voditelj govori 'Jewman' (Jew - židov, man - čovjek).

- Zar netko zaista misli da ne znam što znači 'German'? - prokomentirao je.

Ovaj put ćemo vjerovati Justinu na riječ, iako nam nije jasno kako je mogao misliti da je riječ 'jewman' ako mu je voditelj nakon nesporazuma pokazao pitanje i riječ koju nije znao.

Inače, Justin Bieber je najmlađi izvođač koji je nakon Steviea Wondera čiji je album zasjeo na prvo mjesto Billboardove liste 200 najprodavanijih albuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:59