POVRATAK KOMIČARA

Jerry Seinfeld daje savjete roditeljima: Pustite djecu neka se bore u životu

Poznati komičar Jerry Seinfeld , hrvatskoj publici poznat iz sitcoma koji nosi njegovo ime, vraća se na NBC kao producent humorističnog reality-showa. Uoči premijere 'The Marriage Refa (Bračni arbitar)', 4. ožujka, legendarni američki komičar pripovijeda o tome kako se njegov život u New Yorku drastično promijenio otkako se ''Seinfeld' počeo prikazivati.

Novu seriju opisao je kao talk-show, komediju i stand-up nastup s elementima realityja. 'Zamislite kako sve te elemente stavljate u blender...', našalio se Jerry i objasnio: 'Osjećam se kao da sam pronašao neki bizarni dragocjeni dragulj, pokazao ga ljudima i rekao: Pogledajte što je bilo u prašini!'

U svakoj epizodi nastupit će posvađani bračni par. Nesuglasice će biti snimane u njihovim domovima, a žiri sastavljen od poznatih osoba svojim će komentarima odrediti pobjednika besmislenih sukoba. No, cilj reality showa nije pomoć posvađanim parovima, nego jednostavno - dobra zabava.

.Američki 55-godišnji komičar otac je troje djece: Sasche (9), Juliana (6) i Shepherda (4) . U intervjuu za Parade magazine objasnio je koliko voli imati obitelj, djecu i sve ludosti i strahote koje roditelji moraju prebroditi.

Kao primjer prikazana su dva tinejdžera koja stoje na zamrznutom jezeru u Central Parku. "Pogledajte ove dječake. Pokušavaju otkriti koliko je led čvrst. Kako će ga testirati? Tako da iskušaju hoće li puknuti pod njihovim nogama?“

Seinfeld ističe i kako postoje tri opasna pojma 'P' u roditeljskom odgoju: Jedan je ' Pohvala'. Isuviše hvalimo našu djecu kad god nešto naprave.

Drugi je ' rješavanje Problema'. Ne puštamo ih da sami rješavaju teškoće na koje nailaze. Samostalno rješavanje problema najvažnije je za postizanje uspjeha u životu. Pustimo ih neka se bore, ne trebaju baš uvijek našu pomoć.

Treći je ' Pretjerano ugađanje'. Zamislite ženu koja je stigla u dućan s kćerima i svima je kupila velike komade kolača. Sada je pola šest. Kada će one večerati? Već u osam navečer? Zapitao se duhovito komičar gestikulirajući kao u najboljim epizodama ''Seinfelda''. Nakon više od 12 godina, kada se prestala emitirati jedna od najgledanijih serija ikada, Jerry se vraća na male ekrane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:24