HOĆE LI SE POMIRITI?

JENNIFER LOPEZ NE MOŽE ODOLJETI BIVŠEM SUPRUGU Uhvatila ga je na prepad i poljubila pred milijunskom publikom

jennifer lopez
 REUTERS / REUTERS

Američka pjevačica i glumica portorikanskih korijena na 17. dodjeli glazbenih nagrada Latin Grammy u Las Vegasu uručila je statuu za osobu godine bivšem suprugu.

Jennifer Lopez i Marc Anthony bili su u braku deset godina i roditelji su osmogodišnjim blizancima Maxu i Emmi, a iako su se rastali 2014., ostali su u vrlo dobrim odnosima.

Latino diva prvo je pred milijunskom publikom 'na sva usta' nahvalila bivšeg partnera, a onda mu je čestitala strastvenim poljupcem.

Obožavatelji su odmah počeli navijati za pomirenje glazbenoga para, osobito jer je Jennifer krajem ljeta prekinula vezu s plesačem Casperom Smartom.

Jennifer Lopez kisses Marc Anthony after she presented him with award honoring him as Latin Recording Academy person of the year at the 17th Annual Latin Grammy Awards in Las Vegas, Nevada, U.S., November 17, 2016.   REUTERS/Mario Anzuoni TPX IMAGES OF THE DAY
REUTERS / REUTERS

'Marc je živuća legenda. Nije on samo osoba godine, on je muškarac za sva vremena. Nisam mogla poželjeti boljega oca za svoju djecu', rekla je Lopez o Anthonyju, koji je osvojenu nagradu posvetio upravo djeci.

Bivši supružnici na pozornici u Las Vegasu zajedno su otpjevali i duet 'Olvidame y Pega la Vuelta', a početkom godine snimili su i album na španjolskom jeziku.

Marc osim blizanaca s Jennifer ima i sina te dvije kćeri s još dvije žene. Od 2014. godine u braku je s 20 godina mlađom manekenkom Shannon de Lima.

Manekenka iz Venezuele nije komentirala strastveni poljubac supruga i njegove bivše ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:34