ZANIMLJIVA SURADNJA

JACK WHITE I NEIL YOUNG SNIMILI ALBUM? 'Ovo će biti veliki hit, siguran sam'

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10: Musicians Jack White and Ruby Amanfu perform onstage at the 55th Annual GRAMMY Awards at Staples Center on February 10, 2013 in Los Angeles, California. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
 KEVORK DJANSEZIAN / AFP ImageForum

Prema pisanju američkih medija, šuška se kako su Jack White i Neil Young snimili zajednički album koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.

Prema pisanju poznatog glazbenog novinara, Michaela Goldberga iz njegovih provjerenih izvora potvrđeno je kako je album napravljen, a uskoro će ugledati i svjetlo dana. 'Riječ je o albumu glazbenih obrada, uvjeren sam da će biti veliki hit', napisao je Goldberg.

Na albumu će biti obrade pjesama 'Blowin' In The Wind' Boba Dylana, 'Early Morning Rain' Gordona Lightfoota, 'Reason to Believe' Tima Hardena, 'Changes' Phila Ochsa, 'Needle of Death' Berta Janscha i 'Since I Met You Baby' Ivory Joe Huntera, piše The Guardian.

U prilog ovim napisima ide i nedavna izjava Jacka Whitea koji je rekao: 'Produciram i završavam dva albuma ovog mjeseca, jedan od njih je moj'.

Valja istaknuti kako su sve pjesme snimljene u studiju Jacka Whitea koji posjeduje i izdavačku kuću Third Man Records.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:20