ZLOĆUDNA BOLEST

'JA NEMAM HPV' Bivša supruga Michaela Douglasa reagirala na njegove tvrdnje da je rak dobio zbog oralnog seksa

Douglas je u siječnju 2011. objavio da je uspješno pobijedio zloćudnu bolest
NEW YORK, NY - APRIL 23: Michael Douglas (R) and Catherine Zeta Jones attend the Grey Goose cocktail reception of The Film Society of Lincoln Center's 40th Chaplin Award Gala at Avery Fisher Hall, Lincoln Center on April 23, 2013 in New York City. Stefanie Keenan/Getty Images for GREY GOOSE/AFP
 AFP / AFP ImageForum

Nakon što je Michael Douglas kazao da je rak grla od kojeg je bolovao možda uzrokovan HPV-om, reagirala je njegova bivša žena Diandra Douglas te za TMZ kazala da ona ne boluje od HPV-a.

U nedjeljnom intervjuu za The Guardian, američki glumac je sugerirao da je rak grla, od kojeg je obolio 2010. godine, uzrokovan HPV-om kojim se zarazio putem oralnog seksa.

- Ne želim ulaziti u detalje, ali taj posebni rak prouzročen je HPV-om (humani papiloma virus), što u konačnici dolazi od kunilingusa - kazao je Douglas.

Unatoč tome, glumčev glasnogovornik u ponedjeljak je objavio demantij u kojem se negira da je HPV nepobitno uzrokovao Douglasovu dijagnozu.

- U intervjuu se diskutiralo o uzrocima raka grla, od kojih je jedan oralni seks. Uzrok koji je poznat duže vrijeme - kazao je glasnogovornik Allen Burry.

Douglas je u siječnju 2011. objavio da je uspješno pobijedio zloćudnu bolest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 16:26