OSTAVLJENA TREĆI PUT

J. Lo i Marc Anthony: Naš brak je gotov! Trpjela ga je, a sad mu mora i platiti

Nakon sedam godina zajedničkog života razvodi se slavni par. Na večeru s kraljevskim parom Williamom i Kate on nije niti došao, a ona više ne nosi svoj vjenčani prsten
(FILES) Photo dated February 13, 2011 shows Jennifer Lopez and Mark Anthony arriving at the 53rd annual Grammy Awards at the Staples Center in Los Angeles. Superstar singer and actress Lopez will split from Anthony after seven years of marriage, the couple revealed to People magazine in a joint statement on July 15, 2011. "This was a very difficult decision. We have come to an amicable conclusion on all matters," they said in the statement. Lopez and Anthony were married in a June 2004 ceremony and they have two children. AFP PHOTO/FILES/Robyn Beck
 AFP

ZAGREB - Sedma godina braka, za koju se vjeruje da nosi “prokletstvo”, pokazala se ključnom za slavni par Jennifer Lopez i Marca Anthonyja koji su objavili da se nakon sedam godina razvode . U prošle dvije-tri godine, odnosno otkad su dobili blizance, iz krugova bliskih paru curili su tračevi da su pred razvodom, ali Jennifer i Marc to su demantirali.

Kako bi dokazali da su još zaljubljeni, često su se zajedno pojavljivali u javnosti i pričali kako njihova ljubav “cvate”.

Međutim, da su nastale “nevolje u raju”, prvi put se ozbiljno vidjelo prošlog vikenda na Baftinu partyju u Hollywoodu na kojem je bio kraljevski par, William i Kate. Jennifer i Marc trebali su biti počasni gosti gala večere, no Jennifer se, umjesto sa svojim suprugom, pojavila s majkom Guadalupe. Te večeri Jennifer Lopez nije nosila ni vjenčani prsten.

Stalno pod kontrolom

Mnogi su ipak iznenađeni ovakvim ishodom, jer brak s Marcom Anthonyjem nije bio toliko dramatičan kao Jenniferine prethodne veze, među kojima su bili Puff Diddy i Ben Affleck. No, prijatelji para ovih su dana medijima otkrili da su problemi počeli kada su postali roditelji. Jennifer se nakon poroda htjela vratiti u Hollywood i nastaviti glumačku karijeru. Zbog toga se namjeravala preseliti u njihovu kuću u Malibuu, ali Marc nije želio napustiti New York, gdje na Long Islandu imaju ogromnu vilu. Jennifer je čak htjela ostati u New Yorku kako bi spasila brak, ali brzo joj je postalo jasno da se veza raspada.

Jedan od njezinih stilista ispričao je britanskim tabloidima kako Jennifer više nije mogla podnijeti Marcovu narav i to što je stalno želi kontrolirati.

Treći razvod

- Prvih godina braka Jennifer se čak i sviđalo što je Marc takav jer je imala osjećaj da je stalno uz nju i da je podržava. Bili su zaista jako zaljubljeni, ali s vremenom je Jennifer počelo smetati što joj Marc nije dao da diše bez njega - ispričao je.

Uz to, i Jenniferina majka Guadalupe se počela miješati u njezin život, a u jednom periodu čak se doselila u njihovu kuću na Long Islandu. Sve je to bilo previše za Jennifer, koja je brak, unatoč problemima, pokušavala spasiti. Njezini prijatelji kažu da je očajnički htjela izbjeći treći razvod u životu.

Prva ozbiljna svađa dogodila se kada je Jennifer doznala da Marc nije plaćao porez na vilu na Long Islandu, zbog čega su dugovali nekoliko milijuna dolara poreza. Nakon što su se pomirili, krenule su svađe oko toga gdje će živjeti.

Brak kao poslovni odnos

Za Marcovu karijeru New York je bio bolji izbor, ali Jennifer se uporno htjela vratiti u Hollywood. Pristala je ostati u New Yorku, jer je njezina karijera mnogo uspješnija od Marcove, premda ni njegov zvjezdani status nije zanemariv. Dobitnik je nekoliko Grammyja, a do sada je prodao više od 12 milijuna albuma.

Brak Jennifer Lopez i Marca Anthonyja bio je ujedno poslovni odnos. Njihovo se zajedničko bogatstvo procjenjuje na oko 450 milijuna dolara, a otkad su zajedno, gotovo da su potpuno spojili svoje karijere. (...)

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:36