BRAČNE VODE

Ivaniševići: Nježnim dodirima i poljupcima pratili poraz Cibone

Novopečeni je bračni par na tribini osim snažne podrške Vukovima, podršku pružao i jedno drugome, a nježnih dodira i skrivenih pogleda nije nedostajalo.
Zagreb, 211009.KC Drazen Petrovic.Utakmica Prvog kola kosarkaske Eurolige,Cibona - Montepaschi Siena.Na slici: Goran Ivanisevic sa suprugom Tanjom Dragovic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić/CROPIX

Nakon brojnih uspona i padova bračni par Ivanišević očito je 'uplovio u mirnije vode'. Naime, legenda hrvatskog tenisa, Goran Ivanišević i njegova supruga Tanja, viđeni su na košarkaškoj utakmici u dvorani Dražen Petrović između Cibone i Montepaschi Siena.

Novopečeni je bračni par na tribini osim snažne podrške Vukovima, podršku pružao i jedno drugome, a nježnih dodira i skrivenih pogleda nije nedostajalo. Iako su napetu utakmicu pratili u društvu prijatelja, Goran i Tanja ponašali su se kao da su sami.

Podsjetimo, nakon što su veći dio ljeta proveli krstareći po hrvatskoj obali na Goranovoj jahti, 'tmurni dani' njihove ljubavi ostali su zaboravljeni. Tanja je Goranu oprostila 'izlet' s Vanjom Halilović, a nakon 'sudbonosnog da' odlučili su nastaviti živjeti u Hrvatskoj.

Još samo da Vukovima ide jednako dobro kao i Ivaniševićevima. Zagrebački su košarkaši od talijanskog prvaka doživjeli najteži poraz u povijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:40