NOVI DETALJI

ISTINA O GOLIM FOTKAMA PRVE DAME 'Onassis je angažirao fotografe kako bi dan kasnije mogao zatražiti razvod'

Nova knjiga Christophera Andersona "The Good Son: JFK Jr. and the Mother He Loved" donosi nove nepoznate detalje o obiteljima Kennedy, ali i Onassis.

Kako tvrdi Anderson, Aristotle Onassis, drugi suprug Jackie Kennedy Onassis navodno si je dao jako puno truda da ukalja ugled svoje supruge prije nego što odnese zahtjev za razvodom braka. Naime, Jackie i Aristotle vjenčali su se 1968. godine, međutim Aristotle nije skrivao kako ljubuje s pjevačicom Mariom Callas pa su mediji opernu pjevačicu nazivali njegovom 'pravom suprugom'. Štoviše, jednom prilikom je navodno pozvao fotografe u restoran da ga snimke kako kako uživa s ljubavnicom.

'Svi ovdje znaju tri stvari o Aristotleu Onassisu - spavam s Marijom Callas, spavam s Jackie Kennedy i prljavo sam bogat', rekao je jednom prilikom i sam Aristotle.

Prema Andersonovoj knjizi, koja ipak većim dijelom prati život Kennedyjevog sina, otkriva i to da je Aristotle često o Jackie govorio kao o 'udovici' te ju je zlostavljao sve dok 1972. godine njihov brak doživio je konačni krah. Kako se Jackie žalila da mediji stalno narušavaju njihovu privatnost, grčki milijarder odlučio je smjestiti vlastitoj supruzi.

Fotografima je dao točnu lokaciju i vrijeme gdje će naći Jackie na plaži otoka Skorpios. Već idućeg dana u novinama su osvanule njezine golišave fotografije, a onda je Aristotle podnio zahtjev za razvod braka. Na njegovu žalost, preminuo je prije nego što je sud finalizirao razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 15:05