KAO DA JE KLONIRANA

ISPOVIJEST SEKSI NOVINARKE 'Znam da izgledam isto kao Kim, ali ja barem nešto radim, a ona snima porniće!'

Prezentatorica FOX-ova španjolskog sportskog kanala odaje i kako 'ne razumije zašto su Kim i njezine sestre toliko popularne jer niti jedna nema očitog talenta'.
 Instagram - jimenasanchezmx

Televizijska sportska prezenterica Jimena Sanchez proglašena meksičkom Kim Kardashian naglasila je kako joj je ta titula 'sramotna' jer za razliku od Kim ona zapravo radi puno više od 'samog objavljivanja fotografija online'.

- Izgleda kao da Kim ne radi ništa. Moji ideali su potpuno drugačiji od njezinih - izjavila je Jimena, koja je na Twitteru i Instagramu ukupno okupila više od milijun sljedbenika.

Voditeljica na Foxovoj meksičkoj televiziji kaže i kako 'ne razumije zašto su Kim i njezine sestre toliko popularne jer niti jedna nema očitog talenta'.





Sunday Funday!

A photo posted by Jimena Sanchez (@jimenasanchezmx) on Mar 29, 2015 at 8:51am PDT





- Svoj sam život posvetila nekim stvarima, ne smatram da smo iste. One ništa ne rade, ništa što bi se moglo nazvati talentiranim - objasnila je Jimena.

Gospođica Sanchez se neprestano igra s kosom i pući usne gotovo instinktivno čim se u blizini pojavi fotoaparat. No, isto tako sluša druge dok pričaju. Sebe opisuje kao 'seksi djevojku' koja ima strast za sportom i profesionalnim novinarstvom. I to je, kaže, razlikuje od Kim.

















- Volim svoj posao i dobra sam u tome. Fizički, možda jesmo slične, no profesionalno se vrlo razlikujemo - ističe Jimena, no priznaje da iako ne voli usporedbu s Kim, malo joj i laska.

Shvaća kako obje koriste društvene mreže za objavu svojih seksi fotografija te da im to donosi popularnost. Nikada nije vjerovala da bi joj to moglo donijeti ogromnu popularnost.

















Na pitanje želi li biti kraljica društvenih mreža, Jimena ne bi imala ništa protiv toga. Međutim, to će malo pričekati. Ima manje od milijun sljedbenika na Twitteru dok se Kim može pohvaliti s - 30 milijuna.

No, Jimena sumnja kako je Kim dobar uzor za mlade djevojke.

- Ovisi o tome kako gledate na nju. Postala je poznata jer je napravila kućni porno uradak poput Paris Hilton. Ja pokušavam svoj život posvetiti drugim stvarima, novinarstvu, pisanju... - zaključuje Jimena.

















Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 16:12