IMPOZANTNA RUMUNJKA

ISPOVIJEST PODUZETNICE 'Imam guzu veću nego Kim Kardashian, ali zarađujem kao životna trenerica'

 Instagram

Alexandra Harra (27) vodila je miran život radeći kao životna trenerica. Osim toga, redovito je objavljivala članke o raznoraznim temama, od ljubavnih do uspjeha u biznisu, a bila je i dobro plaćena zbog sudjelovanja na seminarima i kongresima.

Ali sve se promijenilo onog trenutka kada je pristala pozirati za rumunjsko izdanje Playboya. Tada je saznala da ljudi nisu zainteresirani za nju samo zbog dobrog obrazovanja.

Slično kao i kada je u pitanju slavna američka starleta Kim Kardashian, i ona je počela privlačiti pažnju zbog svoje velike stražnjice.

Instagram

- Netko je u Rumunjskoj primijetio da je obujam moje stražnjice 109 centimetara, dok je od Kim Kardashian 101. Sada me u medijima cijelo vrijeme zovu rumunjska Kim Kardashian - rekla je Harra.

Instagram

Ona, inače, zajedno sa svojom majkom Carmen (59) vodi biznis. Tako kaže da joj je posao životne trenerice i poslovne psihologinje još uvijek u središtu zanimanja.

- Moju kćer smatraju plavom verzijom Kim Kardashian, ali mi ne pokušavamo imitirati nikoga jer smo mi svoje - rekla je majka Carmen.

Instagram

Alexandra Harra, koja sada živi na Floridi, priznala je da je iznenađena interesom za njezin život u domovini.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 04:46