NEODOLJIVA KIM

INTIMNO OTKRIĆE SEKSI IKONE 'Dijete je najopasnija stvar koja mi se u životu dogodila'

“Ne bih bila kompletna osoba da se nisam suočila sa svojim strahovima, a to je, uz majčinstvo, najopasnija stvar koju sam ikad napravila”, izjavila je za američki fashion magazin Flaunt glumica Kim Basinger, koju je u povodu 15. rođendana ovog mjesečnika na spektakularnim fotografijama u pustinji svojom kamerom ovjekovječio fotograf Yu Tsai.

Njena kćerka Ireland, čiji je otac također glumac Alec Baldwin, danas ima 18 godina i u vezi je s repericom Angel Haze, koju je nedavno gorljivo branila na Twitteru.

Ima osam pasa

Basinger smatra i da društvene mreže mogu biti opasne za tinejdžere, a također je izjavila i kako bi voljela da se do kraja života suoči sa svakom od stvari koje se plaši. Onda bi, kaže, mirno mogla napustiti ovaj planet.

Kim, rođena u gradu Athens u Georgiji kao Kimila Basinger, osim sa svojom kćeri, najsretnija je kada je okružena s osam usvojenih pasa, a životinje su, kaže, njeno poimanje ljepote.

Ne voli tulume

Otkrila je i da ne voli tulumariti, radije se opušta na plažama južne Kalifornije, a sluša sve: od jazza, preko opere, do repa. Najviše voli jesti majčinu pitu od bundeve i meksičke jalapeno papričice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 08:35