MINISTRICA SOCIJALNE POLITIKE

INTIMNA SVEČANOST U SHERATONU Prvi brak u novoj Vladi: Bernardica Juretić se udala za poduzetnika Vladu Rožmana

Kako ekskluzivno doznajemo, sa svojim suprugom Vladom Rožmanom odlučila se za intimnu svečanost u hotelu Sheraton
 Damjan Tadić / EPH

Aktualna ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić udala se za svog dugogodišnjeg partnera, poduzetnika Vladu Rožmana. Kako ekskluzivno doznajemo, intimna svečanost, samo za obitelj i bliske prijatelje, održana je u zagrebačkom hotelu Sheraton. Svojedobno najpopularnija časna sestra iz 90-ih i sinonim za borbu protiv ovisnosti, sa svoje je 53 godine izrekla svoje prvo sudbonosno “da”.

Život na Tuškancu

Ministrica vijest o vjenčanju nije željela potvrditi ni demantirati, ali je na čestitkama redakcije Jutarnjeg zahvalila. Par, kako doznajemo, već neko vrijeme živi zajedno u poduzetnikovoj vili na Tuškancu, a 67-godišnji Rožman godinama je vodio svoju tvrtku Primat, čiji je direktor sada njegov sin. Susjedi novopečene supružnike opisuju kao vrlo skladan par i dobre ljude. Vlado Rožman otac je dvoje odrasle djece, koje je dobio u prvom braku, i djed četvero unučadi.

Sestra Bernardica se razredila prije punih 15 godina, njezin je humanitarni rad započet dok je bila časna sestra. Posebno je njezin rad u organizaciji Zajednica Susret, čija je utemeljiteljica, ostao toliko upečatljiv da je ljudi i danas zovu “sestra Bernardica”. Donedavno je ministrica govorila kako je to ne smeta, no teško da će se taj naziv zadržati i danas, kada je postala udana žena. O njezinim se vezama nakon što se razredila nije puno pisalo. Prije desetak godina priznala je kako je zaljubljena u razvedenog poduzetnika Danijela koji živi u Njemačkoj i otac je dvoje djece.

U to vrijeme često je isticala da bi se voljela udati, ali i da će njezino vjenčanje sigurno biti crkveno. Želja joj se tada nije ostvarila jer veza s Danijelom, kojeg je držala podalje od očiju javnosti, nije opstala iako se zbližila s njegovom djecom i sve je djelovalo prilično idilično. No, ljubav i priželjkivani brak ostvarila je s Vladom Rožmanom.

Imidž poslovne žene

Svoj rad je Bernardica Juretić ionako uvijek stavljala u prvi plan, a o ljubavnom životu rijetko je pričala. U jednom je intervjuu tek potvrdila da je od trenutka kada se 2001. razredila i duhovni život zamijenila svjetovnim bila u samo dvije veze. Vjerojatno zbog svoje popularnosti i velikog interesa javnosti za njezin život, identitet muškaraca s kojima je bila nikad nije u potpunosti otkrila. A i možda najvažniji dan u njezinu životu za javnost je bio tajna pa se par odlučio za intimnu ceremoniju. Upravo je imidž uspješne i odlučne poslovne žene ono čime je osvojila javnost nakon što je devedesetih svima bila znana kao skromna i požrtvovna časna sestra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:42