OTKRIVEN IDENTITET BIVŠEG DEČKA

Hvala Slinkyju što jeostavio Adele. Zbog njegapiše genijalne pjesme

Otkriven je identitet bivšeg dečka britanske pjevačice Adele i trenutno velike svjetske glazbene senzacije. Iako je govorila da jako pati za propalom vezom, skrivala je njegov identitet

Otkriven je identitet bivšeg dečka britanske pjevačice Adele i trenutno velike svjetske glazbene senzacije. Iako je govorila da jako pati za propalom vezom, skrivala je njegov identitet. Sada je objavljeno da se radi o Slinkyju Sunbeamu, poznatom kao Slinky Winfield.

“Hvala smeću od veze”, rekla je Adele na nedavnoj dodjeli glazbenih nagrada Grammy, uzevši ih ukupno šest. Propala veza, rekla je, inspirirala ju je da napiše hitove poput “Someone Like You” i “Rolling in the Deep” za svoj album “21”, koji je trenutno među najprodavanijima na svijetu.

Voli pokazivati tijelo

Naime, neimenovani prijatelj pjevačice otkrio je New York Postu da je “velika ljubav” pjevačice 25-godišnji britanski glazbenik i glumac Slinky Winfield.- Adele svoj privatni život voli držati za sebe, ali je javna tajna da je Slinky muškarac koji ju je inspirirao za ‘21’. On je zgodan tip, ima sjajno tijelo koje voli pokazivati. I ima ludu frizuru kojom podsjeća na Jimija Hendrixa. Lako je shvatiti čime je privukao Adele. Jako je popularan, kralj je svake zabave, a i sam je glazbenik - ispričao je Adelein prijatelj.

Nije tip za vezu

Slinky je postao Adelein ljubavnik nakon što je ona postala popularna, a upravo ga je ona uvela u krug svojih prijatelja u južnom Londonu. Oni tvrde da je pravi razlog kraja ljubavi bila Slinkyjeva nova veza s Burberryjevim modelom Morwennom Lytton Cobbold.

- Slinky nije tip koji se može vezati. Oduvijek se znalo da će veza završiti u suzama - objašnjava prijatelj pjevačice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 15:48