TKO BI REK'O?

Hrvaticama Rohatinski poželjniji od Brada Pitta!

Proniknuti u ženska snoviđenja, kojima se osim kozmetike, modne odjeće, obuće i accessoirea katkad vrzmaju i neki muškarci, teže je nego zaustaviti naftnu mrlju u Meksičkom zaljevu. Za razliku od muških snova, najčešće usredotočenih samo na ono što im ulazi u optički kabel, žene ne igraju na prvu loptu, ne padaju na scenske efekte i ne grebu samo po površini. Damski su snovi pokušaj poniranja u muške duhovne meandre, a njihov pogled na muškarca nalik je na ultrazvučni pregled kojim se otkrivaju skrivene malformacije.

Ma kakav Brad Pitt?!

Kad bismo na internoj muškoj kladionici pogađali tipove muškarca čvrsto utkane u ženske snove, vjerojatno bismo najviše love položili na imena kao što su Slaven Bilić, Sean Connery, Emil Tedeschi, Cristiano Ronaldo, George Clooney, Nadan Vidošević, Brad Pitt… a nikome od nas ne bi pao na um Željko Rohatinski. Pa ipak, guverner se, poput Smarta u gradskom prometu, vješto provlači kroz mnoge ženske snove, raspaljuje njihovu maštu do usijanja, a njegovo je mjesto na ljestvicama poželjnosti stabilno kao tečaj kune.

I gdje smo sad?

Može Kike Curavić zaroniti dublje od podmornice, može Sammir skinuti majicu i optrčati igralište demonstrirajući svoje skulpturalno poprsje, može Janko Volarić maestralno odglumiti ljubavnika, ali Rohatinski se čvrsto pozicionirao na ženskom jastuku, ako je to mjesto gdje se najviše i najbolje sanja.

Ključno je pitanje što to ima guverner, a nema, primjerice, Šuker, iako je iz sličnog financijskog sektora, a ni mnogi drugi muškarci koji ispadaju već u pretkvalifikacijama?

Stabilniji od svih valuta zajedno

Oni koji su o liku i djelu Rohatinskog nedavno čitali u Globusu, vjerojatno su zapazili kako se u ženske snove nastanio još u ranoj mladosti. Bio je momak od formata, a taj je kontinuitet očito održao sve do danas, kad ga, čak i izvan naših granica, smatraju gentlemanom od formata. Otežani govor pretvorio je u svoj neupitni šarm. Djeluje čvrsto i nepokolebljivo, a žene vole i jedno i drugo. Uspješno kroti tu nesretnu kunu o kojoj ovise mnoge ljudske sudbine, nije lijep k’o grijeh, ali mnoge bi dame s njim rado zgriješile.

Nije tetoviran, ne nosi naušnicu, a ipak djeluje rokerski. I sasvim se ugodno raskomotio u ženskim snovima. Na najvažnijoj tečajnoj listi, onoj koju određuju dame, guverner je stabilniji od kune, eura, švicarca i dolara zajedno. On je, zapravo, jedini pravi hrvatski milijuner, sve ostalo su hrpe papira, rekao bi Zvonko Špišić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 06:05