KEKIN I EKIPA

HLADNO PIVO 'Nismo imali para za snimiti spot davne 1994. godine pa smo sada ispravili tu nepravdu'

 Damir Krajac / CROPIX

Početkom ožujka ove godine najpoznatiji hrvatski rokeri iz Gajnica, Hladno Pivo, odlučili su svojim fanovima odsvirati poseban koncert i vratiti ih u same početke njihovog postojanja. Trodnevna žestoka punk svirka u Ksetu, rasprodana u samo par minuta i to danima unaprijed, zabilježena je zvukom i slikom u svrhu izdavanja CD i DVD izdanja nazvanog "Evo vam Džinovski!".

"Pa evo ja ću reći da je pjesma "A što dalje" jedna od kultnijih pjesama na našem i inače dosta kultnom Džinovskom. To je zapravo ljubavna pjesma koja uopće tako ne zvuči", komentirao je frontmen Mile Kekin.

"Nismo imali para za snimiti spot davne 1994. godine pa smo sad pokušali ispravit tu nepravdu. Iskoristili smo odličnu publiku i fantastičnu trodnevnu atmosferu u Ksetu početkom ove godine i snimili live spot. Mislim da je potrebno upozoriti da u spotu ima i golih tijela, prolivenog alkohola i skakanja u publiku, pa nije za one naše osjetljivije tankoćutne fanove. Sam spot treba shvatit kao aperitiv, a glavno jelo stiže već za cirka mjesec dana u obliku CD/DVD-a „Evo vam Džinovski“. Živjeli!", dodao je Kekin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 07:32