ČETVERONOŽNI PRIJATELJI

Grupa Afion: Humanitarni koncert za azil Dumovec u srijedu u KD Lisinski

 Dumovec

ZAGREB - Humanitarni koncert grupe Afion za azil Dumovec održat će se u srijedu 2. svibnja u 20 sati, u maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski. Organizator dobrotvornog koncerta je ustanova Zoološki vrt Grada Zagreba - Sklonište za nezbrinute životinje grada Zagreba, uz financijsku pomoć Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo i sponzora Nestlé Purina. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je kupnji nužne veterinarske opreme za azil Dumovec.

Ovdje pogledajte video najavu koncerta.

Svi posjetioci imat će priliku pomoći rad azila i kupnjom dizajnerskih predmeta Elfsa, Luke Grubišića i Zorana Mrvoša koji su nastali kroz suradnju sponzora i azila Dumovec.

Dumovec

Grupa Afion je šesteročlana akustična muzička grupa koja je nastupala na mnogim značajnim etno festivalima te je u svojih devet godina postojanja održala preko 400 koncerata u Hrvatskoj i diljem Europe. Njihov gost je Damir Imamović, mladi glazbenik koji je svjetsku scenu upoznao sa sevdahom, a svojim interpretacijama stvara jedan poseban stil suvremenog sevdaha. Čipkice su ženski vokalni ansambl, a iza imena Sevdah trio kriju se dobro znani glazbenici - pjevačica Lidija Dokuzović i dvojac - Šveđanina Allana Skrobea, majstora na mandoli i gitari te Erola Zejnilovića, koji svira akustičnu gitaru i šargiju.

Karte za koncert prodaju se u sklopu Aquarius Music Shopa te na blagajni KD Lisinski.

Ovo je još jedan ambiciozan projekt azila Dumovec koji kontinuirano radi na podizanju svijesti građana o problematici napuštenih kućnih ljubimaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 05:16