PREKO ODVJETNICE

GRUBNIĆ SE ISPRIČAO FOTOGRAFIMA 'Sporne slike postavljene su jer vjerno prikazuju trenutak, nije bilo namjere otimati nekome rad'

 Neja Markičević / EPH

Nakon višednevnog pisanja o profilu Marka Grubnića na Instagramu, oglasio se i sam Grubnić, i to preko svoje odvjetnice Jelene Nujić.

U priopćenju koje smo dobili od odvjetnice Nujić između ostalog stoji: ‘Moja stranka je napadnuta i razapeta, secira se njegov život, a sve zlonamjernim konstruiranjem nečega što zaista ne odgovara istini.’

Nadalje, odvjetnica napominje da Grubnić kao i bilo koja druga osoba ima pravo kreiranja svog osobnog Instagram profila na način koji mu odgovara pri čemu nikoga ne vrijeđa, nikoga ne proziva i nikom se ne izruguje.

Prema njezinim riječima, nije istina da krade fotografije jer je doista posjetio sva navedena mjesta i sam fotografirao lokacije profesionalnim fotoaparatom. Međutim, napominje da postoji nekoliko fotografija koje nije on snimio, ali su objavljene na profilu ‘isključivo iz razloga što je na njima vjerno prikazan trenutak’.

Marko Grubnić se ispričava ako je time povrijedio fotografe jer nije imao namjeru ‘oteti’ nekome rad, a sam ih nije ničime predstavio kao svoje.

Priopćenje odvjetnice Jelene Nujić u ime Marka Grubnića prenosimo u cjelosti:





Grubnić - dopis medijima1









Grubnić - dopis medijima2





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 19:30