NIJE IŠLO

GOTOVO JE, VIŠE NISU SKUPA Marc Anthony prekinuo sa 23-godišnjom nasljednicom modnog carstva

Marc Anthony (R) and Chloe Green arrive on the red carpet for the 56th Grammy Awards at the Staples Center in Los Angeles on January 26, 2014. AFP PHOTO ROBYN BECK
 ROBYN BECK

Pjevač Marc Anthony i 23-godišnja nasljednica Topshop modnog carstva, Chloe Green prekinuli su ljubavnu vezu nakon godinu dana.

Iako se već neko vrijeme šuškalo kako im je veza pred raspadom, par je javnim pojavljivanjima pokušao utišati glasine i spasiti svoju vezu.

No, osim velike razlike u godinama, par nije uspio prebroditi i velike razlike u karakteru pa su odlučili da je najbolje da budu samo prijatelji.

Bliski izvori tvrde kako je do razilaženja najviše ipak došlo zbog toga jer imaju pretrapne rasporede pa su se rijetko viđali.

'Veza je bila ozbiljna, a imali su i blagoslov njezinih roditelja, ali nakon nekog vremena to jednostavno nije funkcioniralo', otkriva prijatelj.

Valja istaknuti da su Marc Anthony i Chloein otac Sir Phillip Green dugogodišnji prijatelji pa je zbog toga Marc tako brzo dobio blagoslov za vezu s mlađahnom Chloe.

Prije veze s Chloe, Marc je bio u vezi s modelom Shannon De Limom, a prije toga u braku s Jennifer Lopez s kojom ima i dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:10