ZADNJI DNEVNIK

Goran Milić: Odlazim, publiku častim odličnim temama, a kolege ludim tulumom

Ne osjećam nikakvu posebnu tremu pred svoj zadnji Dnevnik koji ću u nedjelju voditi na HTV-u. Naravno, svjestan sam da će to biti moj ‘dnevnički’ oproštaj od televizijskih gledatelja jer čega god se u budućnosti poslovno primio, sigurno je da to neće biti vođenje središnjeg Dnevnika na bilo kojoj televiziji. Ali, iako je to moje zbogom Dnevniku, ja se sigurno neću oprostiti prilozima koji bi trebali biti nekakva rekapitulacija mog rada. Umjesto toga, publici ću ponuditi neke aktualne teme, ali odrađene tako da ostanu trajne - kaže Goran Milić, koji će dan uoči svog 65. rođendana i odlaska u mirovinu posljednji put sjesti u fotelju središnjeg HTV-ova Dnevnika, kojeg će tog dana prvih 15-ak minuta voditi Sandra Križanec. U svojih preostalih 15 minuta Milić će se od televizijskih gledatelja oprostiti s nekoliko priloga.

Ne prestaje raditi

- Na primjer, u jednom ćemo se prilogu pozabaviti time kakve su posljedice priznanja bivšeg predsjednika Stjepana Mesića da odlazi na tretmane pomlađivanja u Rejuvenation centar. Potom, imat ćemo i priloge o građanskom odgoju mladih, a uz pomoć populacijskog sata otkrit ćemo koliko točno stanovnika ima na našem planetu - najavljuje Milić, koji će u ponedjeljak na HTV-u za svoje kolege napraviti oproštajni tulum, a potom će zauvijek napustiti Prisavlje. Kamo će ga put dalje odvesti?

- To ću definitivno znati početkom veljače, ali već sada mogu reći da sigurno neću u mirovinu. Na stolu trenutačno imam dvije ponude. Jedna je iz Bruxellesa, a druga je iz Sarajeva od balkanske al-Jazeere.

Odlazak u Sarajevo

Nisam još uvijek ništa potpisao, ali moram priznati da mi je sarajevska ponuda bliža i, uvjetno rečeno, draža - kaže Milić koji će, odluči li se za Sarajevo, kako neslužbeno doznajemo, postati jedan od glavnih ljudi u stožeru kreativnog programa balkanske al-Jazeere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:23